Početna » Marketing
Internet portal "KUDA ZA VIKEND.com" zaživeo je 1998 i od tada se trudi da posetiocima pruži besplatne informacije najrazličitijeg sadržaja, koje će im ulepšati trenutke odmora. U 2008 sa novim redizajnom dolazi reorganizacija rubrika i uobličavenje ideja stečenih tokom deset godina postojanja.
Od samog početka ideja našeg "KUDA ZA VIKEND.com" tima je da usaglasi zahteve oglašivača i posetioca . Naša rešenja su uvek jednostavna, efikasna i prilagođena korisniku kome su vreme i tačnost na prvom mestu. Sadržaj "KUDA ZA VIKEND.com" je jedinstvena kombinacija medijskog portala i servisnih stranica, uvek u potrazi za novim informacijama vezanim za najinteresantnije lokacije i događaje.

Zahvaljujući našim naporima i poslovnoj politici, kao i izuzetno visokoj prosečnoj posećenosti na teritoriji Srbije, broj zadovoljnih klijenata iz dana u dan se povećava ...

Popularnost, i 14 godina postojanja internet portala "KUDA ZA VIKEND.com", doprinela je poslovnom uspehu velikog broja naših klijenata.

Web portal "KUDA ZA VIKEND .com " se od prvog dana rada (01.12.1998 god.) , finansira isključivo od prodaje reklamnog prostora, zato je internet marketing jedan od najvažnijih sektora u “KUDA ZA VIKEND .com ” ...

Sa web portalom "KUDA ZA VIKEND.com", i vi ste deo globalnog trzišta! Takođe, u cilju kvalitetnog procesa poznatijim kao SEM odnosno SEO optimizacija , imamo razvojni tim koji vam može pomoći i na tom polju. Seo optimizacija web sajta i strategija koju predvode iskusni programeri i seo eksperti garantuje kvalitet ponuđenih informacija na sajtu koje su 00-24 h dostupne i ažurne.

Kompletan CENOVNIK OGLAŠAVANJA na web portalu kudazavikend.com možete preuzeti OVDE

Radijsku reklamu kudazavikend.com V.0 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudazavikend.com V.1 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudazavikend.com V.2 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudazavikend.com V.3 možete preuzeti OVDE

ZAŠTO SE REKLAMIRATI NA INTERNETU?
1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti . Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi...). Ukratko: Smanjuju se troškovi kroz unapredenje poslovanja firme.

2. Zato što time Vaša firma zauzima stratešku poziciju na trzistu čime čuva stare i pridobija nove klijente, a time održava konkurentnost. Stalno prisustvo na Internetu kroz razne aktivnosti gradi imidž moderne, pouzdane i jake firme. Preko Interneta možete lako ispitati želje i potrebe vaših kupaca. Kupujem prodajem način plasiranja oglasa se u poslednje vreme zbog sveukupnog stanja u svetu pokazao kao vrlo dobar način marketinške kampanje.

3. Zato što istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.

4. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog nacina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice odredenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

5. Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Broj korisnika Interneta u Srbiji i Crnoj Gori je 1 milion (izvor: CeSID, decembar 2005) dok je broj korisnika u svetu 1 milijarda. Prema podacima kojima raspolažemo, krajem januara 2012 god. broj korisnika interneta je 2.700.000 a ukupan broj korisnika interneta u svetu je premašio trećinu ukupne populacije od 7 milijardi ljudi.