Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Young Serbian Designers

 
Young Serbian Designers
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 09.03.2010.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: galerija O3ONE, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 18. mart 2010. god.
Vreme održavanja izložbe: 18 - 24. mart 2010. god.

 
 

Takođe, predstavlja i logičan nastavak projekta Ghost Project - godišnje smotre domaćih talenata iz oblasti industrijskog dizajna - koji svake godine organizuje Mikser.

Izabrani Mladi srpski dizajneri u aprilu ove godine će predstavljati Srbiju na najvećoj međunarodnoj smotri talenata, Salone Satellite, u okviru Milanskog Sajma, i prezentovati 12 projekata.
Young Serbian Designers (YSD) je naziv za nastup Srbije na nekoj od relevantnih međunarodnih manifestacija posvećenih dizajnu.

Na konkurs Young Serbian Designers prijavilo se 170 mladih autora. Mikserov stručni žiri, kojim predsedava renomirani svetski dizajner Konstantin Grčić, izabrao je šest dizajnera: Anu Kraš, Branka Nikolića, Đorđa Čukanovića, Jovana Topalovića, Jovanu Bogdanović i Miljanu Nikolić. Izabrani Mladi srpski dizajneri u aprilu ove godine će predstavljati Srbiju na najvećoj međunarodnoj smotri talenata, Salone Satellite, u okviru Milanskog Sajma, i prezentovati 12 projekata.

Milanski sajam nameštaja izabran je kao lokacija za predstavljanje srpskog dizajnerskog talenta, zato što se smatra najposećenijom internacionalnom manifestacijom iz oblasti industrijskog dizajna, dizajna upotrebnih predmeta, industrije nameštaja, rasvete i enterijerske opreme. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

SMP Music - Decontrolled

Album beogradskih metalaca Decontrolled, The Circle, objavljen je za SMP Music i od ponedeljka 16. aprila dostupan je za besp...

O3ONE-u nagrada

U beogradskom klubu Tube, u nedelju, 20. decembra dodeljena je DISRUPTION nagrada za 2009. godinu. ...

Izložba fotografija: Just Sightseeing

Želim da, krećući se sa ovim Rotirajućim sistemom (Dispositif circulaire) zabeležim one delove stvarnosti koji nas okru...