Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Mali i veliki slikaju zajedno

 
Mali i veliki slikaju zajedno
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 30.12.2009.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: zgrada Beograđanka (III sprat), Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 30. novembar 2009. god.
Vreme trajanja izložbe: 30. novembar 2009. god. - 10. januar 2010. god

 
 

Na izložbi će biti radovi dece iz domova: "Jovan Jovanović Zmaj", "Drinka Pavlović", "Mose Pijade", "Zvecanske 7", "Zvecanske 52" i "Prihvatilišta za zlostavljenu decu".

Na izložbi pored dečijih radova izlažu se i radovi studenata Fakulteta likovnih umetnosti koji su deci držali časove, kako bi mogli da prepoznate u njima nove akademske umetnike.
Ovo je druga izložba fonda "Savremena deca". Predhodna je bila, pod nazivom: "Moja prva kompozicija" u kući Đure Jakšića, decembar 2008. godine.

Deca su normalnog razvoja, puna osećanja i emocija koja se izražavaju na svakoj slici. Deca su sve naprednija i veštija u slikanju, pri kompoziciji crtanja i u mešanju boja. Pozivamo Vas u Beograđanku da vidite naš trud i rad!

Slikanje u domovima za nezbrinutu decu je moguće pored orgnizacije fonda, zahvaljujući i profesoru Zdravku Milinkoviću, koji pri svojim časovima metodike na FLU, bira studente koji će po programu dodatnog rada, držati redovne časove vikendima.

Na izložbi pored dečijih radova izlažu se i radovi studenata Fakulteta likovnih umetnosti koji su deci držali časove, kako bi mogli da prepoznate u njima nove akademske umetnike.Pogledaj i:

izlozba

,

deca

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba Branislava Mihajlovića

U Galeriji Atrijum Biblioteke grada Beograda 16. januara, otvara se izložba slika renomiranog umetnika Branislava Mihajlovi...

Aleksandar Maćašev: Velika teskoba

Aleksandar Maćašev je rođen 3. avgusta 1971. u Bečeju u nekadašnjoj Jugoslaviji. Diplomirao je na arhitektonskom fakulte...

Snaga u nama

Izložba Nataše Kokić...