Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Young Serbian Designers

 
Young Serbian Designers
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 13.03.2009.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: galerija O3ONE, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 16. mart 2009. god.
Vreme trajanja izložbe: 16 - 22. mart 2009. god.

 
 

Organizatori će predstaviti značaj i ciljeve projekta, dok će posetioci moći da pogledaju izabrane radove i lično porazgovaraju sa autorima.

Young Serbian Designers (YSD) je naziv prvog nacionalnog nastupa Srbije na nekoj od relevantnih međunarodnih manifestacija posvećenih dizajnu.
Događaj u O3ONE-u omogući će domaćoj javnosti i medijima uvid u jednu od pripremnih faza projekta Young Serbian Designers - prijem prototipova izabranih radova koji će biti predstavljeni u Milanu.

Young Serbian Designers (YSD) je naziv prvog nacionalnog nastupa Srbije na nekoj od relevantnih međunarodnih manifestacija posvećenih dizajnu. Projekat prve strateške promocije nove srpske dizajn scene na najvećem svetskom sajmu nameštaja u Milanu u aprilu 2009. godine, iniciran je od strane kulturne organizacije Mikser i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Milanski sajam nameštaja je izabran kao lokacija za premijerno predstavljanje srpskog dizajnerskog talenta, zato što se smatra najposećenijom i najznačajnijom internacionalnom manifestacijom iz oblasti industrijskog dizajna, dizajna upotrebnih predmeta, industrije nameštaja, rasvete i enterijerske opreme.Pogledaj i:

izlozba

,

O3ONE

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Passionately peaceful

Izložba fotografija...

To je vetar, Betty

Samostalna izložba skulptura Bože Terzića...

Izložba slika Vladana Terzića

U galeriji "Atrijum" Biblioteke grada Beograda u ponedeljak 13. oktobra 2008. u 19 časova otvarena je izložba slika Vladana...