Početna » Kuda? » Na izlozbu »

La Rioha: Kultura i vino

 
La Rioha: Kultura i vino
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 10.03.2009.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: institut Servantes, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 10. mart 2009. god. u 19h
Vreme trajanja izložbe: do kraja meseca marta

 
 

Koncert i izložba se organizuju povodom predstavljanja vina i kulture iz autonomne regije La Riohe.

Regionalno ministarstvo za poljoprivredu La Riohe putem izložbe i koncerta želi da predstavi kulturu ove oblasti koja je poznata po veoma kvalitetnim vinima.
Institut Servantes i Regionalno ministarstvo za poljoprivredu, stočarstvo i ruralni razvoj La Riohe, organizuju koncert za violu i klavir, koji će se održati u ponedeljak u Artget galeriji Kulturnog centra Beograda i izložbu La Rioha: kultura i vino u utorak u galeriji Instituta Servantes. Koncert i izložba se organizuju povodom predstavljanja vina i kulture iz autonomne regije La Riohe.

Samuel Espinosa, mladi i talentovani muzičar, nastupiće po prvi put u Beogradu u pratnji Ukija Ovaskainena, finskog pijaniste nastanjenog u Beogradu. Uprkos svojoj mladosti, ovaj muzičar iz autonomne španske regije La Rioha dokazao je svoje umetničke vrednosti koje je upotpunio međunarodnim obrazovanjem. Autonomna regija La Rioha, i njeno Regionalno ministarstvo za poljoprivredu, stočarstvo i ruralni razvoj, ovim koncertom žele da podele sa srpskom publikom najbolje od svoje kulturne baštine.

U utorak, Huan Fernandes Elorijaga, direktor Instituta Servantes i Injigo Nagore, regionalni ministar za poljoprivredu, stočarstvo i ruralni razvoj La Riohe otvoriće izložbu La Rioha: kultura i vino. Na izložbi se mogu videti radovi čuvenog slikara iz oblasti Riohe, Hosea Antonija Aguada, zatim grafike posvećene Bahusu koje je za ovu priliku pozajmila Fondacija Dinastía Vivanco i odabrane fotografije koje su pobeđivale na različitim takmičenjima programa pod nazivom "El Rioha i pet čula".

Regionalno ministarstvo za poljoprivredu La Riohe putem izložbe i koncerta želi da predstavi kulturu ove oblasti koja je poznata po veoma kvalitetnim vinima. U oblasti La Rioha vina i kultura su dva pojma koja idu zajedno ruku pod ruku. Vino, tako, prožima sve oblasti kulturnog stvaralaštva, književnost, muziku, slikarstvo i vajarstvo. Izložba će biti otvorena do kraja marta.Pogledaj i:

izlozba

,

servantes

,

beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najpoznatiji zapad je istok

Svečano otvaranje izložbe Srboljuba Kojadinovića...

Portreti Danijele Anđelković

U ponedeljak, 20. oktobra, biće otvorena samostalna izložba crteža beogradske umetnice Danijele Andjelković. Rođena 1970...

Vila Ravijojla iz Đavolje Varoši

Samostalna Izložba mladog slikara iz Kuršumlije Miloša Đorđevića...