Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Godišnja izložba foto-kluba Beograd

 
Detalji

Mesto održavanja izložbe: galerija '73
Vreme otvaranja izložbe: 10. oktobar 2008. god. u 20h
Vreme trajanja izložbe: 10 - 23. oktobar 2008. god.
Radno vreme galerije: od 10h do 20h, subotom od 10h do 15h

 
 

Danas su to već skoro potpuno formirani umetnici i postižu zapažene rezultate, ne samo u srpskoj, već i u međunarodnoj fotografskoj javnosti.

Fotografija polako prestaje da bude umetnost za sebe i sve više postaje, kao i slikarska četkica, špahtla ili dleto, oruđe u rukama umetnika.
Mada je romantično vreme izrade fotografija u kupatilu ili nošenje hemikalija i foto-papira u klubske mračne komore davno prošlo, Foto-klub "Beograd" je ponovo iznedrio veći broj autora, mladih ljudi koji su upravo u njemu napravili svoje prve korake u umetničkoj fotografiji.

Fotografija polako prestaje da bude umetnost za sebe i sve više postaje, kao i slikarska četkica, špahtla ili dleto, oruđe u rukama umetnika. Apetiti publike i kritike su porasli, likovnost i kompozicija su apsolutni imperativi a prostor za istraživanje nemeriv. Izložbom u Galeriji '73 beogradskoj publici biće predstavljena selekcija radova članova Foto - kluba "Beograd".

Ovo je četvrta izložba Foto-kluba "Beograd" od njegovog podmlađivanja 2006. godine, a ko zna koja od 2. decembra 1939. kada je održana osnivačka skupština Kluba foto-amatera "Beograd" (KFAB).Pogledaj i:

izlozba

,

galerija 73

,

beograd

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Miroslav Ilić 2008

Već po tradiciji, dugoj više od jedne decenije, Miroslav Ilić, jedna od najvećih legendi srpske narodne muzike još jedno...

Sergej Ćetković

Jedan od najpopularinijih domaćih pevača zabavne muzike Sergej Ćetković održaće u Velikoj dvorani Sava Centra čak čet...