Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Godišnja izložba foto-kluba Beograd

 
Detalji

Mesto održavanja izložbe: galerija '73
Vreme otvaranja izložbe: 10. oktobar 2008. god. u 20h
Vreme trajanja izložbe: 10 - 23. oktobar 2008. god.
Radno vreme galerije: od 10h do 20h, subotom od 10h do 15h

 
 

Danas su to već skoro potpuno formirani umetnici i postižu zapažene rezultate, ne samo u srpskoj, već i u međunarodnoj fotografskoj javnosti.

Fotografija polako prestaje da bude umetnost za sebe i sve više postaje, kao i slikarska četkica, špahtla ili dleto, oruđe u rukama umetnika.
Mada je romantično vreme izrade fotografija u kupatilu ili nošenje hemikalija i foto-papira u klubske mračne komore davno prošlo, Foto-klub "Beograd" je ponovo iznedrio veći broj autora, mladih ljudi koji su upravo u njemu napravili svoje prve korake u umetničkoj fotografiji.

Fotografija polako prestaje da bude umetnost za sebe i sve više postaje, kao i slikarska četkica, špahtla ili dleto, oruđe u rukama umetnika. Apetiti publike i kritike su porasli, likovnost i kompozicija su apsolutni imperativi a prostor za istraživanje nemeriv. Izložbom u Galeriji '73 beogradskoj publici biće predstavljena selekcija radova članova Foto - kluba "Beograd".

Ovo je četvrta izložba Foto-kluba "Beograd" od njegovog podmlađivanja 2006. godine, a ko zna koja od 2. decembra 1939. kada je održana osnivačka skupština Kluba foto-amatera "Beograd" (KFAB).Pogledaj i:

izlozba

,

galerija 73

,

beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Cvet Kilimandžara

Samostalna izložba skulptura Stanimira Pavlovića...

40. Medjunarodni filmski festival Fest

Istorija FESTA u Domu Omladine i Sava Centru...

Koncert Julijane Mijalković

U petak 30. maja 2008. godine sa početkom u 20h publici u Guarneriusu će se prvi put predstaviti Juliana Mijalković, mlada...