Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Na tragu svetlosti 2012

 
Na tragu svetlosti 2012
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 22.05.2012.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: Galerija 73, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 24. maja 2012. u 20h
Vreme trajanja izložbe: od 24. maja do 05. juna 2012.

 
Aleksić Ivan: "Ludost"Backovic Branislav: "Čardak"Djinić Vladimir: "Radoje"Djurić Željko: "Kalendar"Hajinović Gordana Tekla: "Ciklus jedne emocije"Lapčević Dragan: "Tajna  Narandžastih vrata"Milutinović Zoran: "Trska"ivković Milan: "Ograda"
 

Godišnja izložba Foto saveza Srbije

Uspešna saradnja Galerije`73 i Foto saveza Srbije nastavlja se treću godinu za redom u vidu organizovanja prolećne, tradicionalne izložbe fotografija pod nazivom „Na tragu svetlosti“. Ovom izložbom Foto savez Srbije prezentuje najnovija ostvarenja svojih najuspešnijih autora. Selektovane su sve fotografije koje su tokom prethodne 2011. godine nagrađivane na izložbama najvišeg ranga u zemlji i inostranstvu.

Izložbe „Na tragu svetlosti“ održavaju se od 2007. godine i ovogodišnja je šesta u nizu. Iako je u pitanju tek početak formiranja savremene zbirke fotografija, ona već danas, sa svojih blizu 1000 radova, predstavlja značajnu podlogu prilikom formiranja reprezentativnih kolekcija kojima se Foto savez Srbije uspešno predstavlja širom sveta.

Za izlaganje u Galeriji`73, Umetnički savez FSS napravio je uži izbor fotografija, sa namerom da publici prezentuje, na najbolji način, savremene radove svojih članova.
 
 
 

LOKACIJA I VREME

MULTIMEDIA

Ovaj objekat ne sadrzi multimediju
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zlatni album

Modne slike predsedničkog para Jugoslavije 1952 – 1968....

Bollywood (ex Ambis)

Malo ko je ranije mogao da pretpostavi da će Sajamski kej biti jedno od najposećenijih mesta što se noćnog provoda tiče....

Dani Evropske Baštine 2010

Kulturno nasleđe i održivi razvoj; Baština - prošlost, sadašnjost, budućnost......