Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Vila Ravijojla iz Đavolje Varoši

 
Vila Ravijojla iz Đavolje Varoši
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 18.05.2011.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: Galerija „Ostrvo“, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 20. maja u 19h
Vreme trajanja izložbe: od 20.maja

 
 

Samostalna Izložba mladog slikara iz Kuršumlije Miloša Đorđevića

MILOŠ ĐORĐEVIĆ

Rođen je u Kuršumliji 1979. godine. Ljubav pema sikarstvu, a posebno prema nadrealizmu primio je od oca, poznatog topličkog slikara, Neše – PAYDS-a, koji je tragično stradao u mladosti.

Inspiraciju za svoja platna, na kojima se prepliću priče, legende, izmaštana i stvarna bića, nalazi u istorijskom nasleđu topličkog kraja i u prirodnim lepotama Srbije. Otuda smo ovoj izložbi dali naziv „Vila Ravijojla iz Đavolje Varoši“.

O CIKLUSU „U CENTRU“

Ovaj ciklus predstavljaće umetnike koji ne žive i ne stvaraju u Beogradu. Cilj je da afirmišemo umetnost koja van našeg glavog grada postoji, ali joj beogradska podrška nedostaje.

Posebnu ulogu u ciklusu „U centru“ imaće poznati beogradski autori, koji će predstavljati svoje kolege i osvrtom na njihove radove skrenuti pažnju stručne javnosti i publike.

Tako će izložbu „ Vila Ravijojla iz Đavolje Varoši“ Miloša Đorđevića 20. maja u 19h otvoriti beogradski slikar i konceptualista Kosta Bunuševac. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

A3.Format postaje A.Formati

A3.Format se transformiše i raste. ...

Crystal 28.12.2008.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Izložba skulptura: Zlatni presek

Izborom radova pod nazivom "Zlatni presek", autor je želeo da posetiocima prikaže dela nastala kroz duži period stvaralaš...