Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Zen izlozba za Japan

 
Zen izlozba za Japan
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 16.05.2011.
Detalji

Tokom trajanja Zen izložbe, 15. i 22. maja Bonsai Udruženje Beograd će održati dve radionice na temu umetnosti rada sa bonsaijem.

Svakog dana od 09-19 h, do 23.maja 2011.godine
Cena pojednične ulaznice je 150 dinara.

 
BonsaiBonsaiBonsaiBonsaiBonsai
 

Izlagači su: Bonsai udruženje Beograd, Zen Majstor, Small Tree i Fine Inc.

Zen izložba u Botaničkoj bašti...
U petak 13.maja 2011. u 13.00 h u Botaničkoj bašti „ Jevremovac“ u Beogradu otvorena je Zen izložba.

Svakog dana od 09.00 do 19.00h, do 23.maja 2011. posetioci mogu da vide, po prvi put u Srbiji, selekciju bonsaija, zen bašti, čajeve i čajni pribor, kao i postavku nakita koji je nastao inspirisan Japanom.

Izlagači su Bonsai Udruženje Beograd, Zen Majstor (Zen bašta ) i Small Tree (prodavnica čajeva), kao i Fine Inc. ( brend Ljubav – Vera – Nada ).

Na Zen izložbi posetioci će imati mogućnost da daju dobrovoljni prilog za narod Japana.

Dobrovoljni prilozi i ukupni prihodi od prodaje ulaznica vezanih za izložbu biće uplaćeni na poseban račun koji je Ambasada Japana otvorila za uplate pomoći narodu Japana zbog posledica nedavnog zemljotresa.

Tokom trajanja Zen izložbe, 15. i 22. maja Bonsai Udruženje Beograd će održati dve radionice na temu umetnosti rada sa bonsaijem.

Uz to, posetioci će moći da vide drvo limuna koje je u pripremi da postane bonsai, koje će nakon izložbe oplemeniti prostor Limundo portala.

Agencija Zen Majstor koja se bavi izradom Zen bašti u skladu sa životnim i radnim prostorom će uputiti posetioce u tajne uredjivanja Zen bašti i njihove simbolike.

U želji da posetioci Zen izložbe upotpune znanje o čajnoj ceremoniji, prodavnica čajeva Small Tree će prezentovati čajeve i čajni pribor koji stiže iz Japana, Indije, Kine, Šri Lanke...

Glavni ulaz u Botaničku baštu „ Jevremovac “ se nalazi na uglu Takovske i Dalmatinske ulice, u Beogradu.

Cena pojednične ulaznice je 150 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Re:Publika

Dobrodosli u "Republiku" dobrih ukusa!...

27

Deo grada u kome se nalazi (Dedinje), uredno zeleno dvorište koje ga okružuje, kuća u kojoj se nalazi, prosvetljen enterij...

Birboni caffe

Caffe Birboni se nalazi na potezu od naselja "Retenzije" ka starom "Mercatoru", u društvu lokala slične namene. Otvoren je...