Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Izložba Wim Janssena

 
Izložba Wim Janssena
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 24.11.2010.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: Vojni muzej, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 25. novembar 2010. u 19h
Vreme trajanja izložbe: 25. novembar - 7. decembar 2010. godine

 
 

U trodimenzionalnim kompjuterskim dizajnerskim okruženjima, kako bi se uštedelo na vremenu, predmeti se mogu crtati kao granične kutije.

Detalji se ne crtaju, već samo apstraktne lineje koje ocrtavaju gde je volumen pozicioniran.
Detalji se ne crtaju, već samo apstraktne lineje koje ocrtavaju gde je volumen pozicioniran. Kada gledamo kroz kutije, možemo videti da one imaju ulogu čuvara mesta. "Granične kutije" jeste skulptura inspirisana ovom tehnikom.

Kutije napravljene od jako tankih čeličnih žica (+/- 1mm) su napravljene tako da izgledaju kao granične kutije iz trodimenzionalnog dizajnerskog okružena. Ovi apstraktni oblici su postavljeni u prostoru galerije jedni preko drugih kao neki zbrkan trodimenzionalni matriks pojednostavljenih oblika.

Wim Janssen - Živi i radi u Beogradu i Antverpenu. Studirao je eksperimentalni film u Sint Lukas Hogeschool, Brisel. Radi na filmu, videu i instalacijama. Njegov rad se najviše fokusira na strategijama i tehnologijama vida. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moskvičem do pakla
Drama “Moskvičem do pakla” građena je na autentičnoj priči o mladiću koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio devojku....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Čestitke pune života

Dečiji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) za Srbiju, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Instituta Servantes, or...

Metropolis revijski orkestar

Metropolis revijski orkestar održaće koncert povodom godinu dana svog postojanja....