Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Izložba "Bahato parkiram"

 
Izložba
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 22.11.2010.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: ustanova kulture "Parobrod", Kapetan Mišina 6a, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 18. novembar 2010. godine u 19h

 
 

Agencija za evropske integracije u saradnju sa udruženjima u saradnji sa civilnom organizacijom KRIO, poziva vas na svečano otvoranje izložbe fotografija izabranih na bahatoparkiram.com foto konkursu i dodelu nagrada autorima 3 najbolje fotografije.

Stručni žiri, kojim je predsedavao Dragan Kujundžić, fotograf i fortoreporter iz Beograda, autor mnogobrojnih fotografija, višestruko nagrađivanih u zemlji i inostranstvu, izabrao je 32 najbolje od pristiglih fotografija.
Poziv za učestvovanje na konkursu bio je upućen od strane Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima u saradnji sa civilnom organizacijom KRIO i trajao je 29. jula do 15. oktobra, a na sam konkurs pristiglo je preko 1000 fotografija načinjenih od strane profesionalnih fotografa i amatera.

Stručni žiri, kojim je predsedavao Dragan Kujundžić, fotograf i fortoreporter iz Beograda, autor mnogobrojnih fotografija, višestruko nagrađivanih u zemlji i inostranstvu, izabrao je 32 najbolje od pristiglih fotografija i odredio 3 koje su svojim kvalitetom i porukom zaslužile da budu nagrađene.

Na otvaranju izložbe govoriće Danko Runić ispred Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima, Filip Milošević ispred projekta bahatoparkiram.com i organizacije KRIO, kao i Dragan Kujundžić, predsednik žirija, dok će program voditi Galeb Nikačević, TV voditelj, dok će za muzičku podlogu biti zadužen poznati beogradski DJ MKDSL. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Žurka u klubu Mirage

Uživajte u galeriji fotografija!...

Treći Mediteraneo festival vina

Održan je treći Mediteraneo festival vina, gastronomije i vinskog turizma, 24. i 25. novembra u elitnom hotelu Metropol Pal...

Izložba: Iza vrata - Behind doors

Slike iz serije "Iza vrata" inspirisane su mojim boravkom u Tunisu, gde sam učestvovala na Internacionalnom Festivalu u Maha...