Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Izložba Srbija na EXPO 2010

 
Izložba Srbija na EXPO 2010
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 30.05.2008.
Detalji

Mesto održavanja: galerija o3one, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 2. jun 2008. god. u 19h
Vreme trajanja izložbe: 2 - 4. jun 2008. god.

 
 

Koncept predstavljanja velikog broja zemalja i njihovo "takmičenje" donosili su svake godine nova inovativna rešenja i tehnološka dostignuća.

EXPO 2010 je posebno značajan za Srbiju, koja po prvu put nastupa na Svetskim izložbama.
Svetske izložbe su oduvek predstavljale galerije ljudskih dostignuća i inspiracija. Tokom godina njihov značaj je rastao prerastajući u grandiozne skupove sa izuzetnim značajem za međunarodnu ekonomsku, naučnu, tehnološku i kulturnu razmenu.

Svetska izložba EXPO 2010 u Šangaju biće najveća takva izložba do sad, kako po broju zemalja-izlagača tako i po očekivanom broju posetilaca. EXPO 2010 je posebno značajan za Srbiju, koja po prvu put nastupa na Svetskim izložbama. Biće to sjajna prilika da se Srbija svetskoj publici predstavi u najboljem svetlu i na taj način doprinese kreiranju novog imidža u svetu.

Najbolji radovi pristigli na Konkurs za odabir idejno-arhitektonskog rešenja nastupa Republike Srbije na EXPO 2010 biće izloženi u O3one-u od 2. do 4. juna. Najzanimljiviji deo ove izložbe biće 3D projekcija prvonagradenog rešenja koja će posetioce povesti u virtuelnu šetnju srpskim paviljonom i predstaviti autorovu viziju modernog grada.Pogledaj i:

izlozba

,

o3one

,

beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Klaustrofobična komedija
Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Yugo Yoga

Razvijte unutarnji mir!...

Don Kihot

V.Vasiljev nosi zvanje profesora Ruske državne akademije za pozorišnu umetnost i član je Ruske akademije umetnosti....

Izložba "Collective Man"

Izložbu Collective Man potpisuje kustos Goran Petrović, autor izložbe "Prodor u realnost: Ukidanje javnog prostora" koju j...