Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Izložba 2. Krug

 
Izložba 2. Krug
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 17.06.2010.
Detalji

Mesto održavanja izložbe: Muzej nauke i tehnike, Beograd
Vreme otvaranja izložbe: 14. maj 2010. godine u 19h

 
 

Izložba je postavljena na 1600m2 novoadaptirane galerije i 900m2 depoa otvorenog za posetioce.

U otvorenom depou muzeja posetioci će moći da osete duh prošlih vremena u rekonstruisanom ambijentu stare štamparije i gradskog stanovanja u Srbiji pre elektrifikacije.
Ovom izložbom Muzej nauke i tehnike želi da predstavi javnosti potencijal svog fonda prikupljanog tokom dvadaset godina, kao drugi korak na putu ka realizaciji buduće stalne postavke u novom prostoru.

Dvadeset pet muzejskih zbirki predstavljeno je sa preko 700 eksponata, dokumenata i fotografija, audio i video materijala grupisanih u četiri celine: Mera i broj, Čovek i tehnika, Točak- mašina - motor i Komunikacija.

U otvorenom depou muzeja posetioci će moći da osete duh prošlih vremena u rekonstruisanom ambijentu stare štamparije i gradskog stanovanja u Srbiji pre elektrifikacije.Pogledaj i:

drugi krug

,

mnt

,

beograd

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba plakatom kroz Španiju

Institut Servantes predstaviće u ponedeljak u Galeriji Instituta Servantes radove učenika Srednje škole za dizajn iz Beogr...

Side-Visor/Aktivacija perifernog vida

Autorska izložba Darka Stojkova...