Početna » Kuda? » Na izlozbu »

Deset srpskih umetnika XX veka

 
Deset srpskih umetnika XX veka
ARHIVA
Na izlozbu | dodato 26.05.2008.
Detalji

Mesto održavanja: Porsche Beograd Ada, Audi salon, Beograd
Vreme održavanja: 27. maj 2008. god. u 20h

 
 

Svoje unikatne radove, po prvi put zajedno, izložiće Oto Logo, Olja Olga Ivanjicki, Branko Miljuš, Miloš Šobajić, Danica Basta, Mihailo Đoković Tikalo, Milan Marinković Cile, Jelena Trpković, Dragan Radenović, Braca Đurković.

Među domaćom umetničkom elitom, na ovoj izložbi pojaviće se i Oto Logo, jedan od najpoznatijih vajara, koji već godinama nigde nije izlagao.
Porsche Beograd Ada i Fashion Avenue Art organizuju izložbu umetničkih delia deset najznačajnijih srpskih savremenih umetnika, koja će biti izložena u Audi salonu.

Deset svetski priznatih stvaralaca po prvi put će zajedno izlagati svoja dela na jednom mestu, a na izložbi će se naći oko 60 vrhunskih umetničkih eksponata. Eminentni savremenici svojim trajanjem na našoj likovnoj sceni, na Fashion Avenue Art samo potvrđuju i utemeljuju svoja dela u istoriji novije srpske umetnosti. Među domaćom umetničkom elitom, na ovoj izložbi pojaviće se i Oto Logo, jedan od najpoznatijih vajara, koji već godinama nigde nije izlagao. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba: Redesign your mind 2

Redesign your mind 2 je projekat posvecen afirmisanju teme održivog pristupa u dizajnu i predstavlja nastavak prve istoimene...

Aleksandar Pfićer - "Lik žene"

Izložba fotografija "Lik žene" predstavlja umetnikovo viđenje žene kao ličnosti....

Bitef Art Cafe

Tri dana zabave u Bitef Art Cafeu!...