Početna » Kuda? » Na izlet »

Country Club Hotel BABE

 
Country Club Hotel BABE
Na izlet | dodato 10.08.2011.
Detalji

Adresa: Milovana Milenkovića 3
Mesto: 11233 Babe
Tel: +381 11 826 00 77
Fax: +381 11 826 00 77
E-mai: info@cch-babe.com
Web: www.country-club-hotel-babe.com

 
 

Početak proleća je najlepše doba za posetu COUNTRY CLUB Hotel BABE.

Nije daleko, svega 55 km od Beograda!
Mesto Babe su ime dobile po Rimljaninu Baberiusu, koji je u trećem veku eksploatisao rudu olova, upravo na mestu gde je posle toliko godina sagradjen ovaj velelepni hotel.

Ako već niste posetili ovaj “ranč”, idite i uživajte u ovom modernom i lepo sredjenom hotelu u sred Šumadije! Nije daleko, svega 55 km od Beograda. Idite auto-putem 35km prema Nisu, isključite se kod Mladenovca, zatim regionalnim putem do Sopota, a od Sopota na raskrsnici (ne može da se promaši, pošto postoji jedan jedini semafor) idete pravo i odatle vas posle vode putokazi.

U ponudi su: 5 jednokrevetnih soba, 28 dvokrevetnih soba (6 sa francuskim ležajevima i 22 sa odvojenim krevetima), 5 apartmana, 1 apartman “IMPERATOR” (sa 3 sobe), 10 bungalova - koji u osnovi imaju dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe (dečija sa krevetima na sprat i soba za odrasle) kao i kupatilo.

Hotel se posebno ponosi restoranom “BABERIUS” koji radi od 08 – 23h. Ponuda menija bazirana je na internacionalnoj kuhinji sa akcentom na domaću. Restoran raspolaže sa oko 80 mesta kao i 40 mesta na terasi sa koje se pruža predivan pogled na Kosmaj, sportske terene i deo jezera poribljenog šaranom.

Od pratećih sadržaja, COUNTRY CLUB HOTEL "Babe" se možete pohvaliti sa: dva teniska terena, košarkaškim terenom, rukometnim terenom, dva bazena (otvorena), fudbalskim terenom, veštačkim jezerom, mini-barom, štalom sa jahaćim konjima, mini zoo-vrtom sa domaćim životinjama, poslovnim centrom, kao i banket salom.

U delu fajlovi možete preuzeti cenovnik smeštaja kao i cenovnike za sledeće pakete:
- weekend paket
- letnji paket
- bakin paket

Apsolutno Vam preporučujemo ovo mesto! Provedite vikend zajedno, odmorite se i Relax-irajte u COUNTRY CLUB Hotelu BABE. Ovo zaista ne treba propustiti! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dis-Patch@Gun Club

Deveto izdanje vodećeg srpskog festivala savremene muzike i srodnih umetnosti DIS-PATCH održaće se od 7 – 17. oktobra po...

Caffe club Decibel 06.02.2009.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...