Početna » Kuda? » Na izlet »

Novo uz BELGRADE CITY CARD

 
Novo uz BELGRADE CITY CARD
Na izlet | dodato 26.10.2013.
Detalji

Cena obogaćenog paketa Belgrade City Card iznosi 1.500 dinara, a korisnici imaju izbor da kupe i prvobitnu osnovnu varijantu po ceni od 1.000 dinara.

 
Belgrade City CardBelgrade City CardBelgrade City CardBelgrade City CardBelgrade City Card
 

Uz dosadašnji jedinstven paket usluga koji omogućava brojne popuste sugrađanima i turistima tokom boravka u našem gradu, Belgrade City Card od sada uključuje i Bus Plus karte za javni gradski prevoz i lokalnu SIM karticu sa besplatnim minutima za raz

Belgrade City Card se može koristiti kao identifikaciona kartica kada korisnik ostvaruje pogodnosti i popuste definisane u brošuri.
Četiri meseca nakon pojavljivanja na tržištu paketa Belgrade City Card, Turistička organizacija Beograda u saradnji sa strateškim partnerom Piraeus bankom, proširuju korisnički paket dodatnim pogodnostima za Beograđane i goste koji borave u našem gradu.

U paket je od sada uključena i Bus Plus kartica sa šest vožnji javnim gradskim prevozom, koja se može naknadno dopunjavati na prodajnim mestima u gradu. Uz Bus Plus karticu, korisnici dobijaju i lokalnu SIM karticu Vip mobile mreže sa besplatnim minutima i besplatnim SMS porukama.

Osnovni paket Belgrade City Card sastoji se platne kartice i vodiča kroz Beograd, koji omogućava brojne popuste do 50% prilikom obilazaka turističkih atrakcija, programa razgledanja grada, za posetu muzejima, pozorištima, galerijima, kao i korišćenje usluga u mnogim ugostiteljskim objektima.

Belgrade City Card se može koristiti kao identifikaciona kartica kada korisnik ostvaruje pogodnosti i popuste definisane u brošuri, i kao platna kada se na njen račun prebace sredstva sa redovne kartice korisnika, za plaćanja na POS terminalima koji prihvataju DINA card platne kartice. Kartica nije predviđena za korišćenje preko interneta ili za podizanje gotovine na bankomatima, pa je samim tim sigurnost korišćenja ove kartice veća.Pogledaj i:

tob

,

Belgrade City Card

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Mladenovac
U sastavu sedamnaest Beogradskih opština nalazi se i gradska opština Mladenovac......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Veče prijatelja u klubu Mistique

Uživajte u galeriji fotografija!...

Stiže još jedan "Sex and the City" film

Michael Patrick King potvrdio je da će uskoro početi rad na još jednom "Seks i grad" filmu kao i da će Sarah Jessica Park...

Svetske DJ zvezde na Sensationu!

Oni su Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie, vodeći svetski DJ-evi, koje će ...