Početna » Bili Smo » Intervjui »

Dženan Lončarević

 
Dženan Lončarević
Intervjui | dodato 27.03.2009.
Detalji

Mesto: klub Vanila, Beograd
Vreme: 22. mart 2009. god.

 
 

Svi su hteli da čuju i vide momka sa neverovatnim vokalnim potencijalom čije interpretacije mnogo bolje zvuče od originala i tako počinju gostovanja širom naše zemlje.

Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran, sa Dženanovim vokalom koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obozavaoca i poštovalaca.
Dženan Lončarevic je rođen 1975. godine u Prijepolju. Tu je završio osnovnu i srednju školu, a pevanjem se bavio još iz školskih dana, a i svirao je gitaru koju dan danas iz ruke ne ispušta. Tako je mnogo godina "sticao pevačku reputaciju" u svom rodnom Prijepolju, Užicu, Sijenici i Novom Pazaru i po mnogim mestima, da bi se 2006. godine pojavio u Beogradu i velikom brzinom je postao vrlo popularan pevač.

Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran, sa Dženanovim vokalom koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obozavaoca i poštovalaca gde god da je nastupio.

2007 godine, izdaje svoj album prvenac pod nazivom "Nikome ni rec", koji ga je jos više popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i preipada.

Ovaj mladi umetnik nezadrživo napreduje i postaje još slavniji i time razvija i usavršava svoju muzičku karijeru. Svi nestrpljivo iscekujemo da izađe novi Dženanov CD i da vidimo čime će nas ova muzička zvezda obradovat i oduševiti u vremenu koje je pred nama.

Dženan je imao tri učešća na Budvanskom Festivalu. Na svom prvom nastupu dobio je nagradu za mediteranski zvuk sa pesmom "Ti amo Anđela" koja je imala najveći komercionalni uspeh.

Na festivalu Feras 05, sa pesmom "Da si tu" ulazi u super finale i osvaja nagradu kao najbolji debitant festivala. Album "Nikome ni rec" u izdanju City Recorda, sa 14 pesama imao je zavidan uspeh kod publike, a pesma "Nikome ni reč" bila je na mnogim top listama širom zemlje i čula se na svim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Da bi ovaj album video svetlost dana i postao ovo sto jeste, pomogli su mu: Leontina, Sergej Ćetković, Jelena Trifunović, Kiki Lesandrić, Bane Opačić, Amadeus Bend, Neverne Bebe i još mnogi drugi prijatelji. Do sada je snimio i tri spota, a za svoj rad je dobio mnogobrojne nagrade i priznanja.

Planovi: Novi album koji izlazi u marta!

Dali ste posetili sajt Kuda za Vikend? Da, naravno.

Šta Vam se svidelo na sajtu? Informacijame o Beogradskim dešavanjima.

Na Žurku (privatnu ili u klubu)? Na žurke idem samo kod svojih prijatelja, a i ja za moj neki važan događaj priredim žurku da se to proslavi.

Na Koncert (koja muzika i gde)? Sada sam bio na koncertu Goce Tržan a i pevao sam tada kao njen gost.

Na Piće (gde i sta se pije)? Na piće idem u kafic Kontakt i Firma, a pijem kafu i sokove.

Na Ručak (gde i sta se jede)? Volim na ručak da odem u restoran "Kod". Od hrane jedem piletinu na sve načine i lakšu hranu.

Na Film (koje filmove bioskop-tv)? Filmove uglavnom gledam na DVD, a u bioskop sam bio zadnji put pre tri godine.

U Hotel (koji i kada)? Najlepši hotel za mene je Max Prestiž u Budvi gde uvek rado odsedam.

Na Predstavu (gde i sta se gleda)? Poslednji put sam gledao Laneta Gutovića.

Na Izlozbu (kakvu)? Volim umetnost, ali skoro nisam bio na nijednoj izložbi.

Na Izlet (gde i kada i skim)? Kada odem kući u Prijepolje sa drugarima idem na izlet, ponese se hrana i piće, raspali se roštilj, i šta ćeš bolje od toga.Pogledaj i:

dzenan loncarevic

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dženan Lončarević

Dženan Lončarevic je rođen 1975. godine u Prijepolju. Tu je završio osnovnu i srednju školu, a pevanjem se bavio još iz...