Početna » Bili Smo » Na izložbi »

Izložba umetnosti ART EXPO u NS

 
Detalji

izvor: http://www.nsfair.com (Radio Sajam)

 
 

Trinaesta međunarodna izložba umetnosti "Art Expo" održana je na Novosadskom sajmu od 13. do 18. marta.

Pravi kuriozitet ovogodišnjeg "Art Expa" je izložba "Pariz u Novom Sadu".
Trinaesta međunarodna izložba umetnosti "Art Expo" održana je na Novosadskom sajmu od 13. do 18. marta.

Izložba "Art Expo" je ove godine dobila međunarodnu dimenziju učešćem umetnika u izlagačkom segmentu, ali i posebnim događajem na kojem je bilo reči o novim identitetima u umetničkom izražaju.

Jedinstvena likovna nagrada "Sava Šumanović" uručena je deseti put za redom. Priređena je i izložba dela dosadašnjih dobitnika te nagrade, a Izložba "Art Expo" je ove godine dobila novi profil prestižne postavke umetničkih dela.

Pravi kuriozitet ovogodišnjeg "Art Expa" je izložba "Pariz u Novom Sadu", koju je organizovala beogradska Umetnička galerija "Radionica duše". U okviru izlagačkog prostora izloženo je dvadesetak dela naših umetnika koji žive i stvaraju u Francuskoj: Vladimira Veličkovića, Bate Mihajlovića, Ljube Popovića, Petra Omčikusa, Ljubinke Mihajlović, Cileta Marinkovića, Ljubice Mrkalj, Jarmile Lešović i drugih.

U istom terminu, od 13. do 18. marta, na Novosadskom sajmu održan je i Međunarodni salon knjiga i Međunarodni salon nameštaja i opreme za enterijere “Ambijenta”. (Radio Sajam) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

MOTOPASSION - 12. Međunarodni sajam motocikala

Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije......

35. Međunarodni sajam nautike

Od 7. do 10. marta na Beogradskom sajmu održan je 35. jubilarni Međunarodni sajam nautike....

Imlek dečiji sajam

Imlek dečiji sajami ovog proleća održava se u Hali III Beogradskog sajma. Ulaz na manifestaciju koja se održava od 23. do...