Početna » Kuda? » Na predstavu »

Suze su OK

 
Suze su OK
ARHIVA
Na predstavu | dodato 25.02.2010.
Detalji

Uloge
Tanja Bošković
Rade Marjanović
Ivan Jevtović
Milan - Caci Mihajlović

 
 

Priča o suzama, strastima, razočarenjima, o pesnicima i njihovim muzama, o pesmama koje nikada neće biti napisane i o onoj koja stiže kasno...

Lak komad, populisticki i komercijalan...Osvezenje za publiku u dobroj podeli i zanatski cistoj reziji...
Nova verzija drame Mirjane Bobić-Mojsilović "Suze su O.K." u režiji Milana Karadžića biće premijerno izvedena 20. decembra u Zvezdara teatru, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Glavnu ulogu
, kao i u prvoj postavci, igra Tanja Bošković, a novi partneri su joj Rade Marjanović, Ivan Jevtović i Milan - Caci Mihajlović.

Praizvedba ova drame bila je u martu 1999. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu, takodje u režiji Karadžića. Predstava je bila veoma popularna, ali je pošle godinu dana skinuta s repertoara.

Upravnik Zvezdara teatra Dušan Kovačević podsetio je da to pozorište nije repertoarsko, već prikazuje po ugovoru one predstave koje publika traži.

Mojsilovićeva je skratila tekst i izbacila neke sporedne likove, ali je istakla da njena melodrama i dalje priča "o suzama, strastima, razočarenjima, o pesnicima i njihovim muzama, o pesmama koje nikada neće biti napisane i o onoj koja stiže kasno".

Muzika Isidore Žebeljan i kostimi Angeline Atlagić preneti su iz stare predstave. Scenografija je minimalna, što će olakšati gostovanja za koja postoji veliko interesovanje. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Hipnoza jedne ljubavi

Svake godine u Srbiji nestane jedan manji grad od četrdeset do pedeset hiljada stanovnika. ...

Mnogo nas je

"Mnogo nas je" funkcioniše kao scenski dogadjaj koji formom svog iskaza istražuje ekstremne modele uzajamnosti, konfrontaci...

Konzulska vremena

Konzulska Vremena, po motivima romana „Travničke hronike“ Ive Andrića, predstava je koja nastaje kao omaž podjednako p...