Početna » Bili Smo » Na promociji »

HP Pavilion dv6 PC na modnoj pisti

 
Detalji

Mesto održavanja: Expo centar
Vreme održavanja: 8. novembar 2009. god.

 
 

Pažnju privlači sjajnim crnim izgledom pod neobičnim nazivom Black Espresso, kvalitetnim završnim radom i vrhunskim mogućnostima, pa tako predstavlja harmoničan spoj dizajna i tehnologije i deo je inspiracije za ovu prezentaciju.

Prenosivi računar je već postao neizostavan jer olakšava rad i poboljšava komunikaciju, a HP Pavillion Dv6 je neobično brzo uz svoje tehnološke prednosti postao I veoma poželjan modni detalj.
HP Pavillion Dv6 prenosivi računar prvi put je predstavljen u Srbiji u Expo centru, na modnoj reviji Dragane Ognjenović, u okviru Beogradske nedelje mode. Novi HP-ov model računara uklopljen sa "softverom" Dragane Ognjenović predstavlja pravi uvod u prvu saradnju tehološke kompanije i dizajnera u Srbiji.

Prenosivi računar je već postao neizostavan jer olakšava rad i poboljšava komunikaciju, a HP Pavillion Dv6 je neobično brzo uz svoje tehnološke prednosti postao I veoma poželjan modni detalj" – kaže Dragana Ognjenović.

"Prenosivi računar HP Pavilion dv6 i nova kolekcija Dragane Ognjenović iz linije "software" namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, a sinonimi su za jednostavnost pri korišćenju. Nadam se da će to biti idealan spoj hardvera i softvera, koji se na ovaj način po prvi put dešava u našoj zemlji.

Uz novi operativni sistem Windows 7 Home Premium i Intel Centrino procesorsku tehnologiju, prvih 100 vlasnika ovog modela biće nagrađeni torbicom, koju je Dragana dizajnirala. Ovo je prvi iz linije HP računara namenjenih kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a slediće ga prenosivi računari iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini”, kaže Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

HP Pavilion Dv6 Entertainment PC poseduje HP MediaSmart sowftware, koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, digitalne fotografije, muziku). Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi. Zbog ekrana, jakog procesora, nezavisne grafičke kartice, ovaj računar predstavlja i idealno sredstvo za rad za dizajnere.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova "Costa" u centru Beograda

Ambijent je uređen po ugledu na ostale Costa Coffee objekte, kafeterija je opremljena modernim aparatima za kafu, ima bespla...

Promotivna trka Nike Free Running

Promotivna trka kompanije Delta Sport Grupe najavila novu Nike Free Running kampanju....

NEW LOOK - nova prodavnica

Britanski fast fashion modni brend NEW LOOK u Beogradu....