Početna » Bili Smo » Na promociji »

Promocija albuma benda "ŽeneKese"

 
Detalji

Mesto održavanja: splav 20/44, beograd
Vreme održavanja: 19. jul 2009. god.

 
 

Između ostalih, pesma koja je odmah prepoznata bila je "Bez tebe", za koju se spot vrti ovih dana na MTV-ju.

ŽeneKese već nekoliko godina šire krug fanova eksplozivnim svirkama na kojima može da se čuje autentični garažni rok sa naših prostora.
Na splavu 20/44, sinoć, je održana promocija debi albuma benda ŽeneKese. Bend je izveo efektan nastup u prisustvu uglednih rok novinara i velikog broja fanova i prijatelja. Na kraju pesme "Hajdemo u disko" odsvirali su melodiju hita Majkla Džeksona "Black and White", što je dodatno doprinelo sjajnoj atmosferi.

Pored repertoara sa albuma čulo se i nekoliko novih pesama koje je publika odlično prihvatila, na čije uporno insistiranje je svirka neplanirano produžena numerama koje bend nije ni imao u planu da svira. Koncert je završen spektakularnim izvođenjem pesme Rokenrol u Beogradu grupe Time, što je u stvari savršen opis sinoćnjeg događaja.

Debi album benda ŽeneKese poslednje je izdanje u ediciji Nova srpska scena, izdavačke kuće Odličan hrčak i studia Digimedia. Još danas se album može kupiti po promotivnim cenama u B92 shopu, a nakon toga u svim bolje snabdevenim prodavnicama diskova.

ŽeneKese već nekoliko godina šire krug fanova eksplozivnim svirkama na kojima može da se čuje autentični garažni rok sa naših prostora. (izvor: McCann Erickson Public Relations)Pogledaj i:

bili smo

,

zenekese

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dani berbe grožđa u Vršcu

Svake godine pa i ove u Vršcu zadnjeg dana vršačke berbe grozđa održava se i karneval grozđa. U karnevalskoj povorci su...

Mistique 4.12.2009.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Milan Rađen & Ana u Bard klubu

Pogledajte kako je proteklo subotnje veče u Bard klubu s' početkom proleća....