Početna » Bili Smo » Na promociji »

Teleneorova praznična ponuda

 
Detalji

Mesto održavanja: Telenorova prodavnica u Knez Mihajlovoj ulici, Beograd
Vreme održavanja: 3. decembar 2008. god.

 
 

Ovim potezom, Telenor je svojim korisnicima omogućio da tokom novogodišnjih i božićnih praznika razgovaraju duže nego obično, a da pri tome ne moraju da brinu o visini svog računa ili preostalom iznosu kredita.

Pored ponude i novogodišnje proslave, Telenor će, kao i prošle godine, omogućiti svim Beograđanima da od 2. do 22. januara uživaju u klizanju u Beogradskoj areni.
Sat razgovora u mreži po ceni poziva od dva minuta za pripejd i 50 odsto popusta na razgovore u mreži za postpejd korisnike deo su praznične ponude Telenora. Ova ponuda važi od 1. decembra do 31. januara 2009. i namenjena je postojećim, ali i novim pripejd i postpejd korisnicima.

U okviru svoje praznične ponude, Telenor i Beogradska arena nude Beograđanima doček Nove godine pod nazivom "Countdown – 2008". Telenorovo odbrojavanje zakazano je za 31. decembar u Beogradskoj areni, uz najveća imena svetske di-džej scene: Džunior Džeka i Kida Krima, Tomija Novija i Šejmusa Hadžija. Odbrojavanje počinje u 21 čas, a traje do šest časova prvog dana nove 2009.

Pored ponude i novogodišnje proslave, Telenor će, kao i prošle godine, omogućiti svim Beograđanima da od 2. do 22. januara uživaju u klizanju u Beogradskoj areni.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 159 miliona korisnika, od čega 3,125 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.Pogledaj i:

bili smo

,

telenor

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Otvorena interaktivna izložba: Srce

Sinoć je svečano otvorena Interaktivna izložba "Srce" u galeriji Progres. Na otvaranju su govorili Klara Sentđerđi, ata...

Oriflame čarobno klizalište

Drugu godinu za redom Arena Beograd u saradnji sa opštinom Novi Beograd organizuje u vreme zimskog školskog raspusta Orifla...

Telenor pokrenuo kviz Olimpijac

Za sve one sa takmičarskim duhom koji vole onlajn igrice i strateško razmišljanje, Telenor, generalni sponzor Olimpijskog ...