Početna » Bili Smo » Na promociji »

Dobrotvorna priredba

 
Dobrotvorna priredba
Na promociji | dodato 29.05.2016.
Detalji

Međunarodni klub žena (IWC) ima preko 200 članica, pripadnica diplomatskog kora i međunarodne zajednice.

 
Dobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolačaDobrotvorna priredba - Aukcija torti, prodaja sitnih kolača
 

Aukcija torti, prodaja sitnih kolača i lutrija u organizaciji „IWC – Međunarodnog kluba žena“, održana je, 19. maja u IN Hotelu u Beogradu.

Licitiranjem i kupovinom svojih omiljenih torti i slatkiša, posetioci su na najbolji način pomogli najugroženijima.
I ove godine događaj je privukao veliku pažnju. IN Hotel Beograd, elegantan i sofisticiran poslovni hotel, savremenog dizajna, smešten u urbanoj zoni na Novom Beogradu, ovog puta ugostio je organizatore i goste ove priredbe. Bio je izvanredan domaćin. Na nadmetanje je pristiglo ukupno 30 torti, a svaka je izazivala divljenje izgledom i kulinarskim umećem. Zaista se opet pokazalo kolika može da bude ljudska kreativnost, jer ono što smo videli bila su prava umetnička dela.

Tradicionalni donatori, koji svake godine podržavaju ovaj dodađaj, ponovo su ispoljili svoju velikodušnost dvostrukom ulogom: poklonili su torte za aukciju i kupili neke od doniranih torti. Među ovogodišnjim donatorima bili su: Princeza Katarina, klinika Bel Medic, Vanilianum Art Baking, kompanija AGS, Rotary klub Metropol, zatim, ambasade: Rusije, Katara, Hrvatske, Indonezije, Irana, Palestine, kao i poznati beogradski hoteli – IN hotel, torte su izložili Metropol, Hyatt, Crowne Plaza, Radisson Blu, Excelsior, Zira i Park kao i poznati beogradski ugostitelji Druga Piazza, Zrno kafe, Mandarina, Jennifers Gourmet Expressions, Klub književnika, Internacionalna škola Kreativno pero ali i pojedinci iz raznih zemalja.

Prisutnost velikog broja ljudi pokazala je koliko je velika i neizmerna ljubav prema humanosti među ljudima.

Licitiranjem i kupovinom svojih omiljenih torti i slatkiša, posetioci su na najbolji način pomogli najugroženijima.

Po zatvaranju aukcije, na terasi IN hotela, koja se nalazi na krovu i odakle je pogled veličanstven, ovaj moderni kompleks svojim gostima nudi odličan servis, visoko obučeni profesionalni kadar kao i prijateljsko okruženje i posvećenost bilo da su tu zbog posla ili odmora i relaksacije, odvijao se drugi deo priredbe, izvlačenje zgoditaka mini lutrije za koju su srećke po ceni od 200 dinara mogle da se kupe uz ulaznice.

Sav prihod, uključujući naravno i onaj od ulaznica i srećaka, ovog puta odlazi humanitarnoj organizaciji „Astra“ koja se bori protiv trgovine ljudima.

Međunarodni klub žena (IWC) ima preko 200 članica, pripadnica diplomatskog kora i međunarodne zajednice.

Međunarodni klub žena inače organizuje dve priredbe godišnje, Dobrotvorni bazar koji se održava uvek prve nedelje u decembru na Beogradskom sajmu i Aukciju torti u maju. Sredstva prikupljena od ovih priredbi raspodeljuju se na projekte koji konkurišu, a namenjeni su pomaganju najugroženijih u Srbiji. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prodajem ženu

„To je više bila šala, sačekao sam da otputuje u Španiju, da bih postavio oglas. Ne želim da se naljuti, kada dođe, a...

Prodaje se preko 65.000

Više od 65.000 uređaja koji rade pod Android operativnim sistemom proda se svakog dana u svetu, kaže Erik Šmit....

Ni polovnjake niko ne kupuje

Promet na auto-placevima dvostruko manji nego pre dve godine. "Punto","fabija" i "pežo 206" do osam godina starosti koštaju...