Početna » Bili Smo » Na promociji »

Automobil godine u Srbiji

 
Detalji

Metro Market
A: 1100 Beograd,
Makedonska 24
T: 011/3374002
F: 011/2185591
W: www.netauto.co.rs

 
NetAuto - Auto godineNetAuto - Miss godineNetAutoNetAuto - Auto i Miss godineNetAuto - Izbor za Miss godineMilan Vukasović, direktor Verano Motosa i Zlatko Mitić NetAutoMiss fotogeničnosti, Sara Stojanović
 

U salonu Peugeot u Beogradu svečano je uručena nagrada "Automobil godine", uvozniku automobila ove marke za Srbiju, jer je model 308, osvojio titulu NetAuto 2014.

Ovaj izbor za automobil godine u Srbiji, organizuje se trinaestu godinu za redom, a desetu godinu, kao prateća minifestacija i finale izbora za Miss NetAuto.
Pred velikim brojem zvanica, novinara i poznatih ličnosti među kojima su bili Dragana Del Monako, Miloš Šobajić, Srđan Đoković, Slobodan Unković, Katarina Vučetić, Gabor Sagmajster, Jelena Kiš, Milan Belin i drugi unikatnu skulpturu od belog mermera, simbol ovog priznanja, Milanu Vukasoviću, direktoru Verano Motorsa ispred organizatora izbora predao je Zlatko Mitić.

Ovaj izbor za automobil godine u Srbiji organizuje se trinaestu godinu za redom, tako što su posetioci specijalizovanih automobilskih sajtova netauto.rs, automagazin.rs, autoblog.rs, autoportal.rs, superauto.rs u periodu 1.12.2013.-31.1.2014. godine prema sopstvenom nahođenju i afinitetu glasali za jedan od modela iz aktuelne svetske automobilske produkcije po sistemu jedna e-mail adresa jedan glas.

U konkurenciji za titulu NetAuto 2014 našao se dvadeset jedan model: Audi A3 Limousine, BMW 3 Gran Turismo, Chevrolet Trax, Citroen C4 Picasso, Dacia Logan MCV, Fiat 500L Living, Honda Civic Tourer, Hyunda i10, Kia Pro-Cee'd, Mazda3, Mercedes CLA, Nissan Note, Opel Insignia, Peugeot 308, Renault Captur, Seat Leon, Subaru Forester, Suzuki Swift, Škoda Octavia, Toyota Corolla i Volvo S60.

Titulu su od 2002. godine do sada osvajali Volkswagen Polo (NetAuto 2003), Citroen C2 (2004), Opel Astra (2005), Renault Clio III (2006), Dodge Caliber (2007), Renault Laguna III (2008), Toyota Avensis (2009.) Volkswagen Polo (2010), Citroen DS3 (2011), Subaru XV (2012) i Mercedes-Benz A Klase (2013).

Desetu godinu, kao prateća minifestacija održano je i finale izbora za Miss NetAuto 2013. Tokom ove akcije svaki posetilac nekog od pomenutih sajtova mogao je da izabere svoju favoritkinju koja se po ličnim svojstvima i estetskom utisku izdvaja i budi novi zanos i strast kada moćni automobil pokreće lepota. Sinoć, 19.2.2014., je glasovima publike i glasovima žirija Anja Stanić proglašena za Miss, a Sara Stojanović za Miss fotogeničnosti NetAuto 2013.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Barista godine 2011 - Costa Cofee

Takmičenje za najboljeg baristu godine u Srbije ovog puta je održano u "Costa Coffee" avenija 19, u Ulici Vladimira Popovi...

Koktel za "Seks i grad 2"

Povodom premijere filma ‘’Seks i grad 2’’, sinoć je u klubu Cinema organizovan poseban događaj - koktel, upotpunjen...

Koliko košta rent-a-car "preko"?

Mnogi turisti računicu aranžmana obavezno posmatraju i kroz prizmu prevoza: avion, autobus ili sopstveni automobil....