Početna » Bili Smo » Na promociji »

Belgrade City Card

 
Belgrade City Card
Na promociji | dodato 28.05.2013.
Detalji

 
 

Prateći trendove evropskih i svetskih metropola, Turistička organizacija Beograda, u saradnji sa strateškim partnerom Piraeus bankom, omogućila je stranim i domaćim turistima korišćenje usluge „Belgrade City Card“ tokom boravka u Beogradu.

„Belgrade City Card“ je jedinstven paket usluga obezbeđen kroz platnu karticu i vodič kroz Beograd, koji domaćim i stranim turistima omogućava brojne popuste.
„Belgrade City Card“ je jedinstven paket usluga obezbeđen kroz platnu karticu i vodič kroz Beograd, koji domaćim i stranim turistima omogućava brojne popuste, čak do 50%, prilikom obilazaka turističkih atrakcija, programa razgledanja grada, za posetu muzejima, pozorištima, galerijima, kao i korišćenje usluga u mnogim ugostiteljskim objektima.

Platnu karticu prati brošura sa opisom lokaliteta Beograda koje su deo turističke ponude našeg grada, kao i ugostiteljskih objekata čije usluge korisnici kartice mogu dobiti sa popustom. Uz atraktivne fotografije, vodič pruža korisne informacije o kulturnim objektima šireg centra grada, Beogradske tvrđave, Skadarlije, Vračara, Ade ciganlije, Novog Beograda, Zemuna, Avale i sportsko rekreativnih centara. Za jednostavnije snalaženje, svi objekti su obeleženi na turističkoj mapi koja se nalazi na kraju vodiča.

”Belgrade City Card” se može koristiti kao identifikaciona kartica kada korisnik ostvaruje pogodnosti i popuste definisane u brošuri, i kao platna kada se na njen račun prebace sredstva sa redovne kartice korisnika, za plaćanja na POS terminalima koji prihvataju DINA card platne kartice. Kartica nije predviđena za korišćenje preko interneta ili za podizanje gotovine na bankomatima, pa je samim tim sigurnost korišćenja ove kartice veća.

Prvi paket „Belgrade City Card“ je svečano uručen Milici Mandić, osvajaču olimpijskog zlata i našem uzornom ambasadoru Beograda u svetu, na konferenciji za novinare kada je kartica prvi put predstavljena medijima i široj javnosti.

„Ponosna sam da sam prvi dobitnik ove kartice. Inače, na svakom takmičenju promovišem svoj grad, a od sada ću imati prilike da promovisem i Belgrade City Card!“, izjavila je Milica Mandić na konferenciji.

„Belgrade City Card“ se može kupiti na 13 prodajnih mesta Piraeus banke širom grada, po ceni od 1000 dinara. Pri kupovini, kartica se može aktivirati na licu mesta, isključivo uz važeću ličnu kartu ili pasoš, i važi do marta 2014. godine.
Pogledaj i:

tob

,

Belgrade City Card

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

We Run Belgrade 15. septembra

Start trke biće u blizini Brankovog mosta, a svaki prijavljeni učesnik će na samoj trci na poklon dobiti......

Belgrade City Card

„Belgrade City Card“ je jedinstven paket usluga obezbeđen kroz platnu karticu i vodič kroz Beograd, koji domaćim i str...

Održan dečiji modni vikend

Modele svetski poznatih brendova nosili su mali manekeni izabrani na fotografisanju u UŠĆE SC. Održana i takmičenja „Th...