Početna » Bili Smo » Na promociji »

Jovana Brakočević i Ivana Španović

 
Detalji

Želiš joššššššššš...
Klikni ovde
http://www.nike.rs/

 
Ivana ŠpanovićIvana ŠpanovićJovana BrakočevićJovana BrakočevićJovana BrakočevićJovana i Ivana
 

Jovana Brakočević i Ivana Španović prvi put zajedno pred objektivom za Nike.

Jovana Brakočević i Ivana Španović iskoristile su pauzu između napornih treninga i priprema za Olimpijske igre u Londonu, kako bi promovisale novu Performance i Sportswear kolekciju kompanije Nike.
Jovana Brakočević i Ivana Španović iskoristile su pauzu između napornih treninga i priprema za Olimpijske igre u Londonu, kako bi promovisale novu Performance i Sportswear kolekciju kompanije Nike, čija su zaštitna lica.

Drugarice iz Zrenjanina, posle dužeg vremena, imale su priliku da razmene iskustva i nadanja pred jedno od najvažnijih svetskih takmičenja.

Pored mnogobrojnih uspeha, ono što je zajedničko za Jovanu i Ivanu, jeste činjenica da sa velikim nestrpljenjem očekuju odlazak u prestonicu Engleske.

Takmičenje u Londonu biće im drugo učešće na Olimpijskim igrama, budući da su, u Pekingu, 2008. godine, obe bile u društvu najboljih sportista planete.

Na fotografisanju za kompaniju Nike bile su vesele i pozitivne, a nadaju se da će razloge za osmehe i radost imati i po povratku iz Londona.



POGLEDAJTE I VIDEO:

Jovana:
http://youtu.be/hyvttWEL3V4

Ivana:
http://youtu.be/1_OtfG0oU6Y



 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nova Nike kolekcija sa potpisom Kristijana Ronalda

Život na terenu i van terena povezuje kolekcija za svaki dan....

Sergej Bubka u Beogradu

Sergej Bubka, jedan od najboljih atletičara svih vremena, svoju posetu Beogradu iskoristio je i za druženje sa svojim fanov...

Najmodernija NIKE prodavnica

Ovo je najmodernija prodavnica, najnovijeg Nike-ovog koncepta, na ovim prostorima......