Početna » Bili Smo » Na promociji »

NEW LOOK - nova prodavnica

 
Detalji

NEW LOOK
Knez Mihailova 2, (Palata Albanija)
11000 Beograd

 
NEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnicaNEW LOOK - prodavnica
 

NEW LOOK globalno je poznat po svom dinamičnom tempu i karakterističnom britanskom stilu i dizajnu koji privlače pažnju.

NEW LOOK otvorio prvu prodavnicu u Beogradu...
Kompanija Delta Sport dovela je u Srbiju još jedan svetski brend – NEW LOOK.

Britanski fast fashion modni brend NEW LOOK tržišni je lider u segmentu odeće i modnih detalja, a nudi i unikatnu kombinaciju torbi, kaiševa, nakita i obuće.

Uz modnu reviju i plesni performans koji su prikazali aktuelnu NEW LOOK kolekciju za proleće-leto 2012. atraktivno uređena i odlično opremljena prodavnica u Palati Albanija, površine 400 m2, otvorila je svoja vrata.

Tokom ove i sledeće godine, NEW LOOK će u Srbiji otvoriti nekoliko prodavnica na ključnim šoping lokacijama, u posećenim šoping centrima.

NEW LOOK globalno je poznat po svom dinamičnom tempu i karakterističnom britanskom stilu i dizajnu koji privlače pažnju.

Izuzetno povoljne cene odeće, obuće i modnih dodataka kao i kontinuirano obnavljanje kolekcije brzo su ga svrstale među vodeće modne brendove na svakom tržištu.

Ono što značajno izdvaja NEW LOOK od svih drugih modnih brendova jeste što se svaka kolekcija osvežava ritmom od šest nedelja, pa posetioci pronalaze nešto novo za sebe svaki put kada uđu u NEW LOOK prodavnicu.


NEW LOOK je takođe razvio i poseban odnos, koji i dalje traje, s modnim dizajneromGilesom Deaconom koji je dizajnirao ekskluzivnu kolekciju za NEW LOOK pod nazivom "Zlato" (Gold), a u sklopu koje nudi kupcima priliku da kupe dizajniranu odeću po neverovatno povoljnoj ceni.

[url=http://www.npdjerdap.org]Izvor[/url] 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

41. izdanje Međunarodnog beogradskog sajma turizma ove godine opravdalo je epitet najuspešnijeg i najvećeg turističkog do...

Ekipa filma „Šešir prof. K. Vujića"

Mladi glumci su posetili bioskop „Cineplexx“ 26. februara, kako bi se upoznali sa ljubiteljima ovog filma....

"Istar" - beograd na vodi

Rečno društvo "Nautika" predstavilo je novi brod u turističkoj ponudi Beograda - "Istar"....