Početna » Bili Smo » Na promociji »

Nova "Costa" u centru Beograda

 
Detalji

U samom centru Beograda, Čika Ljubina br 9.

 
 

Svi ljubitelji Costa Coffee-a imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi.

Svaka kafa pravi se ručno po želji gosta...
Kompanija "Delta Sport Grupa" otvorila je još jednu "Costa Coffee" kafeteriju, u samom centru Beograda, u Čika Ljubinoj br 9.

Ambijent je uređen po ugledu na ostale "Costa Coffee" objekte.

Kafeterija je opremljena modernim aparatima za kafu, ima besplatan Wi-Fi.

Svaka kafa pravi se ručno po želji gosta, dok je ponuda sendviča, kolača, torti i pića standardna kao i u svim ostalim "Costa Coffee" kafeterijama.

I ove sezone, "Costa Coffee" kafeterije, svojim gostima, pružaju mogućnost praćenja Lige šampiona i ostalih zanimljivih sportskih sadržaja na kanalima Arena 1, Arena 2, Arena 3 i Arena 4.

Svi ljubitelji "Costa Coffee" kafeterija imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi, svakog radnog dana i vikendom od 08 do 24h.

Nova "Costa Coffee" je 21 kafeterija koju je "Delta Sport" otvorio na teritroiji Srbije i Crne Gore.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Govorna mana
Crna komedija Gorana Markovića „Govorna mana“ imala je premijeru 1997. godine. Izvedena je preko dvesta puta na pozornicama Srbije i regiona i uvek ispraćena aplauzima publike....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba: Dobroselica - Selo koje nestaje

Izložba reportažne crno-bele fotografije, svedočenje o nestanku šumadijskog sela....

Crystal 28.12.2008.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Domaći bendovi na Jelen Pivo festivalu

U skladu sa strateškim planom Jelen Piva da podržava domaću muzičku scenu i dobru muziku drugi dan Jelen Pvo Live festiva...