Početna » Bili Smo » Na promociji »

Zemun dobio svoj Costa Cofee

 
Detalji

Costa Coffee su u Londonu otvorili braća Italijani Serđo i Bruno Kosta 1971. godine. Njihov mali porodični posao kupila je Whitbread grupacija 1995. godine i biznis proširila na skoro 2000 kafeterija u 30 zemalja, ali je i dalje zadržala pravo italijansko nasleđe.

 
 

Kompanija Delta Sport Grupa otvorila je 31. marta 2011. godine još jednu Costa Coffee kafeteriju, u Zemunu, u ulici Gospodska 19. i time ponovo obradovala Beograđane, ovog puta one koji stanuju u Zemunu i okolini.

Svi ljubitelji Costa Coffee-a imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi, svakog radnog dana i vikendom od 08 do 24h.
Ambijent je uređen po ugledu na ostale Costa Coffee objekte, a kafeterija je opremljena modernim aparatima za kafu. Svaka kafa pravi se ručno po želji gosta, dok je ponuda sendviča, kolača, torti i pića standardna kao i u svim ostalim Costa kafeterijama. Costa Coffee kafeterije i ove sezone svojim gostima omogućile su praćenje Lige šampiona i ostalih zanimljivih sportskih sadržaja na kanalima Arena 1, Arena 2, Arena 3 i Arena 4. U novoj kafeteriji u Zemunu za goste je obezbeđen i besplatan internet.

Kao i do sada, Beograđani i Zemunci će moći da uživaju u i vrhunskoj kafi i prijatnom ambijentu, po kojem je Costa Coffee poznat u celom svetu i tako imati osećaj da kafu piju na jednoj od omiljenih svetskih lokacija kao što su Rim, London ili Dubai. Svi ljubitelji Costa Coffee-a imaće priliku da uživaju u lepim trenucima ispijanja kafe, po originalnoj italijanskoj recepturi, svakog radnog dana i vikendom od 08 do 24h.

Nova Costa Coffee je 20-ta kafeterija koju je Delta Sport otvorio na teritroiji Srbije i Crne Gore. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Počinje nova „Deltina" epoha!

„Delta holding" je juče proslavio 20. rođendan!...

San Marina

Tradicionalnom tehnologijom, uz neizmernu ljubav i igru mašte, ovde se stvaraju najlepše harmonije emocija pretočene u čo...

N. Božović pobednik Costa konkursa

Delta Sport dodelio je nagrade pobednicima konkursa za novi izgled bašti ispred Costa Coffee kafeterija....