Početna » Bili Smo » Na promociji »

Belgrade Beer Fest 2010 - konferencija

 
Detalji

Mesto održavanja: prostorije Turističke organizacije Srbije
Vreme održavanja: 27. jul 2010. god.

 
foto: Belgrade Beer Fest 2010 - konferencijaBelgrade Beer Fest 2010 - konferencijaBelgrade Beer Fest 2010 - konferencijaBelgrade Beer Fest 2010 - konferencijaBelgrade Beer Fest 2010 - konferencija
 

U utorak, 27. jula, u prostorijama Turističke organizacije Srbije, održana je konferencija za medije povodom Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 18. do 22. avgusta na Ušću.

Ovogodišnji Beer Fest nudi i posebne pogodnosti na dve VIP tribine – Hajneken Kontinental VIP i Staropramen Biznis VIP.
Na konferenciji su se novinarima obratili Bilja Krstić, naša najpoznatija etno pevačica, Miša Aleksić, basista Riblje čorbe, Dejan Cukić, jedan od naših najpopularnijih pevača, Ivan Ivačković, direktor marketinga Beogradske kulturne mreže, koja je producent festivala, i Dejan Veselinov, zadužen za odnose sa javnošću u Turističkoj organizaciji Beograda.

Bilja Krstić je je rekla da je polaskana pozivom da peva na Belgrade Beer Festu i da je ubeđena kako će se muzika koju izvodi sa Bistrik orkestrom dobro uklopiti u ambijent festivala.

Dejan Cukić je izjavio da mu je drago što je dobio poziv da peva na Beer Festu, na kojem inače, kao i Bilja Krstić, nastupa prvi put. Rekao je da poslednjih godina nije imao koncerte u Beogradu i da je ovo odlična prilika da promoviše svoj poslednji album „Ubrzanje“.

Miša Aleksić
je rekao kako je Riblja čorba do sada svirala pred najviše 50.000 ljudi i kako očekuje da na njihovom nastupu na Beer Festu bude 200.000 posetilaca. Riblja čorba takođe prvi put nastupa na festivalu.

Ivan Ivačković je podsetio da je Beer Fest, sa 650.000 posetilaca prošle godine, izrastao u najmasovniji festival u Jugoistočnoj, a možda i celoj Evropi i kako se ove godine očekuje još više ljudi. On je rekao da je Beer Fest sve popularniji i u inostranstvu, pre svega u Engleskoj, podsetivši da je novinar uglednog britanskog lista Indipendent nedavno preporučio čitaocima dolazak na ovaj festival.

Dejan Veselinov je istakao zadovoljstvo saradnjom Turističke organizacije Beograda sa Beogradskom kulturnom mrežom, takože pomenuvši lep odjek koji Beer Fest, a i Beograd, u poslednje vreme ima u inostranoj štampi.

Beer Fest je i ove godine praćen velikom ekološkom kampanjom Biram da recikliram koja je prošle godine nagrađena kao jedna od najboljih u 2009. Organizatori su pozvali građane da posete Štand kampanje na platou ispred Ušće Shopping Centra i donesu prazne limenke. Zauzvrat, organizatori i njihovi komercijalni partneri daju poklon pakete.

Ovogodišnji Beer Fest nudi i posebne pogodnosti na dve VIP tribine – Hajneken Kontinental VIP i Staropramen Biznis VIP. Više informacija o tribinama i kompletnom festivalu moguće je naći na sajtu www.belgradebeerfest.com. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bilja Krstić

U prijatnom ambijentu restorana “Prešernova klet“ u Beogradu, vodili smo razgovor sa Biljom Krstic, vlasnicom snažnog,...

Domaci dizajnici

Uz izlozbu koncert grupe Naked...

Ivan Bosiljčić

Ivan Bosiljčić će ponovo obradovati Beograđane nastupom u Madlenianumu, veče pred Novu godinu....