Početna » Bili Smo » Na promociji »

Đavolje vino – Casillero Del Diablo

 
Detalji

Mesto održavanja: klub Dobrila, Beograd
Vreme održavanja: 19. maj 2010.

 
Promocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del DiabloPromocija vina Casillero del Diablo
 

U klubu Dobrila sinoć je promovisano najnagrađivanije vino u svojoj kategoriji - Casillero del Diablo. Svim ljubiteljima čileanskih vina otkrivena je čuvena legenda o Casillero del Diablo vinima i predstavljen njihov dugo skrivani ukus.

Casillero del Diablo je najbolje i najpoznatije čileansko vino u svojoj kategoriji. U svojoj jedinstvenoj, svima poznatoj boci, prodaje se u više od 100 zemalja širom sveta.
U tajanstvenoj atmosferi poznatog prestoničkog kluba, dekorisanog vatrenim buktinjama, uživali su ljubitelji ’’djavoljeg napitka’’ medju kojima su bile i mnoge ličnosti iz javnog života poput Ivana Zeljkovića, Miloša Vlalukina, Ivana Bekjareva, Slavka Beleslina, Tijane Todorović, Maje Uzelac, Đoke Kortine, Lazara Sakana i mnogi drugi.

Tokom večeri, glumci su na zanimljiv način dramatizovali legendu - jedan od njih pokušao je da ukrade vino iz sanduka, ali je buktinja plamena u tom trenutku sprečila njegovu zlu nameru!

Mističnoj atmosferi na promociji ovog poznatog vina doprinela je i muzika koju je izvodio čuveni gudački kvartet Studio Alektik. Četiri elegantne dame oduševile su sve prisutne goste svojom interpretacijom „djavoljih sonata“.

Nekada davno, ova vina bila su magično privlačna strancima, koji nisu mogli da ih poseduju pa su ih krali. Legenda stara čitav vek kaže da kada je Don Melchor, osnivač Concha y Toro vinarije, otkrio da najfinija kolekcija vina nestaje iz njegovog podruma, pa je, sa ciljem da otera lopove i sačuva svoja omiljena vina, razglasio da u podrumu živi đavo! Od tog dana, ova vina su poznata kao Casillero del Diablo, odnosno đavolji podrum.

Vinarija Concha y Toro je drugi najmoćniji brend vina na svetu u konkurenciji 100 najvećih i najprestižnijih vinarija. Svako vino Casillero del Diablo je rezultat pažljivo biranih grozdova, koji rastu u Limari dolini na severu pa sve do Maule doline na jugu. Ovaj region u Čileu poznat je kao jedan od najnagrađivanijih za pravljenje vina.

Casillero del Diablo je najbolje i najpoznatije čileansko vino u svojoj kategoriji. U svojoj jedinstvenoj, svima poznatoj boci, prodaje se u više od 100 zemalja širom sveta. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Vratimo deci lastiš

Svake srede i subote tokom avgusta u tašmajdanskom parku, plesni studio "Ris" pobrinuće se da se klinci i klinceze dobro za...

Male tajne ispijanja vina

Oblik case je od velikog znacaja za uzivanje u vinu jer ne moze svako vino ispoljiti sve svoje arome u bilo kojoj casi....