Početna » Bili Smo » Na promociji »

Treći Delta Generali BG Car Show

 
Detalji

Mesto održavanja: press centar Beogradskog sajma
Vreme održavanja: 5. mart 2010. godine

 
 

Time se nastavlja saradnja jedne od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu i Beogradskog sajma, započeta 2008. godine, koja će trajati do 2012. godine.

Sa različitim vrstama osiguranja motornih vozila Delta Generali Osiguranja posetioci se mogu upoznati na štandu kompanije u Hali 1, gde učešćem u interaktivnim i zabavnim igrama mogu osvojiti interesantne nagrade.
Treću godinu za redom kompanija Delta Generali Osiguranje generalni je sponzor prodajne izložbe automobila koja se ove godine pod nazivom "Delta Generali BG Car Show" održava u Beogradu od 8. do 14. marta.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo se opredelili da dugoročnom saradnjom podržimo jednu od najposećenijih i najznačajnijih manifestacija Beogradskog sajma, naročito u ovoj godini kada su u regionu otkazani gotovo svi slični sajmovi." – izjavila je Nataša Đurđević, direktor Sektora za odnose sa javnošću Delta Generali Osiguranja.

Delta Generali Osiguranje pripremilo je niz pogodnosti za klijente koji odluče da kasko osiguranjem obezbede svoje vozilo. Klijenti koji u periodu od 08. do 31. marta kasko osiguraju novo putničko vozilo na poklon dobijaju polisu osiguranja "Pomoć na putu", koja obezbeđuje pokriće troškova i dobijanje brze i efikasne pomoći u Srbiji i inostranstvu ukolliko dođe do nepredviđenih problema sa vozilom.

Klijentima koji se opredele da premiju kasko osiguranja plate u celosti, kao i klijentima koji automobil uzmu preko neke od lizing kompanija, obezbeđen je popust od 10 %.

Sveobuhvatna ponuda osiguranja motornih vozila Delta Generali Osiguranja omogućava ugovaranje obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, auto kasko osiguranja, osiguranja vozača i putnika od posledica nezgode (nesrećnog slučaja) i osiguranja "Pomoć na putu". Pored toga, klijenti mogu da obezbede zeleni karton za vozilo zbog odlaska u inostranstvo.

Uprkos padu tržišta kasko osiguranja u 2009. godini od oko 10% u odnosu na 2008, nastalog usled smanjene prodaje novih vozila kao i izlaska velikog broja vozila iz lizing ugovora, tržišno učešće Delta Generali Osiguranja u ovoj oblasti osiguranja poraslo je za oko 2% i sada iznosi 14%.

Kompanija je dobre rezultate ostvarila zahvaljujući poverenju klijenata koje je stekla optimalnim odnosom cene i kvaliteta usluga, kao i efikasnoj isplati šteta. U oblasti obaveznog osiguranja od autoodgovornosti u 2009. godini osigurano je 316.000 vozila.

Sa različitim vrstama osiguranja motornih vozila Delta Generali Osiguranja posetioci se mogu upoznati na štandu kompanije u Hali 1, gde učešćem u interaktivnim i zabavnim igrama mogu osvojiti interesantne nagrade. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

We Run Belgrade

Treća po redu WE RUN BELGRADE trka najavljena je na vrlo neobičan način u atrijumu šoping centra Delta City....

Neodoljivi komadi nameštaja

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, 51. po redu, zajedno sa Međunarodnom izložbom mašina, alat...

Sajam turizma 2010

Jedna od pet najposećenijih manifestacija Beogradskog sajma – Međunarodni sajam turizma, održaće se od 24. do 28. febr...