Početna » Fit » Fit centri »

Wellness Land u Beogradu

 
Wellness Land u Beogradu
Fit centri | dodato 06.06.2008.
Detalji

Adresa: Božidara Adžije 25
Mesto: 11000 Beograd
Tel: +381 11 3444 544
Fax: +381 11 3444 548
Web: www.thewellnessland.com
E-mail: office@TheWellnessLand.com
Radno vreme: od 7 do 23h

 
 

Lociran u samom srcu grada, TheWellnessLand ima fitness zonu bogato opremljenu Technogym opremom, prostranu aerobic salu sa opremom za spinning i pilates, idealno projektovane svlacionice sa suvim saunama, bazen i mnogobrojne spa sadržaje.

The WellnessLand nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura u okviru jedinstvenog Wellness Physio-Centra, program redukcije telesne mase, razne vidove alternativne medicine, Wellness-Playroom za decu i Wellness-Caffe.
The WellnessLand je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu. Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

Savremena oprema centra postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko uživanje, opuštanje i odmor.

The WellnessLand nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura u okviru jedinstvenog Wellness Physio-Centra, program redukcije telesne mase, razne vidove alternativne medicine, Wellness-Playroom za decu i Wellness-Caffe.

Sve navedene usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka: (fitness trenera, aerobik-instruktora, fizioterapeuta, pedagoga, lekara i drugog visoko obučenog osoblja).

Korisnicima je na raspolaganju oko 10 parking mesta i Wellness-Shop u kome se može nabaviti sve ono što bavljenje sportom i fitness-om čini lepšim, a povezano je sa wellness idejom i načinom života.

Ispod možete pogledati neke cene za jednogodišnje solo članske karte:

jednogodišnja classic solo (7:00 - 23:00) 1500 €

jednogodišnja off-peak solo (7:00 - 17:00) 1000 €

Imajte u vidu da je Wellness Land veoma luksuzan objekat koji Vam pruža sve blagodeti wellness-a na jednom mestu. Stoji rame uz rame sa svetskim wellness centrima i predstavlja vrh wellness ponude kod nas!
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Aleksa la vie

Na dve atraktivne lokacije, nadomak centra Beograda, u prijatnom ambijentu i pre svega uz stručno i ljubazno osoblje, od 200...

Musculus Lux

MusculusLux je fitness klub koji postoji od 1998. godine i posvećen je negovanju, jačanju i unapređenju telesnih sposobnos...

Fitnes studio Astalos

Fitnes studio Astalos Vam predstavlja tretman zdravlja i pozitivne energija, pomaže da se oslobodite viška klograma,uči VA...