Početna » Fit » Fit centri »

Jai Thai

 
Jai Thai
Fit centri | dodato 30.06.2008.
Detalji

Adresa : Vase Pelagića 48
11000 Beograd, Srbija
tel : +381 11 369 9193
email:jai.thai.bgd@gmail.com
http://www.jai-thai.net

Radno Vreme - radnim danima i vikendom : 10h - 22h

 
 

Oprobajte po prvi put metode stare hiljadama godina u Jai Thai centru koji je alternativa za destinacije snova dalekog istoka gde se i dalje neguje kultura ocuvanja zdravlja, tela i duha.

Ponuda Jai Thai Hrama je inspirisana drevnim tajlandskim ritualima u kojima se koristi bilje, zacini i aromaticna ulja poput ulja badema, kokosa, kajsije itd. Spravljena po tradicionalnim ruralnim metodama insistirajuci na upotrebi prirodnih sastojaka.
Oprobajte po prvi put metode stare hiljadama godina u Jai Thai centru koji je alternativa za destinacije snova dalekog istoka gde se i dalje neguje kultura ocuvanja zdravlja, tela i duha koja se polako zaboravlja u savremenom i brzom nacinu zivota gde je akcenat na materijalnim vrednostima. Posvetite vreme sebi u mirnoj, opuštajućoj atmosferi koja ovo mesto čini savršenom egzotičnom oazom. Ulaskom u ovaj jedinstveni prostor koji je u celini osmisljen u stilu tradicionalnih tajlandskih hramova oseticete misticnu atmosferu dalekog orijenta.

U autenticnom okruženju Jai Thai centra nalazi se i restoran internacionalne kuhinje, kao i impresivna café basta, a ceo kompleks je kreacija svetski priznatog majstora dekorativnih umetnosti Ivana Kisoveca.
Luksuzni ambijent ovog hrama, jedinstven na nasem podneblju, pruza sirok spektar ponude: tradicionalnu Tajlandsku masazu, Yoga Thai masazu, Aromaterapy i druge masaže kao i prirodne tretmane nege lica i tela. Za sve tretmane koriste se potpuno prirodni sastojci sa Tajlanda dobijeni od biljaka, cveća, voća i minerala. Različite vrste potpuno prirodnih ulja za masažu kao i mesavine esencijalnih ulja, lako se apsorbuju i ne izazivaju alergijsku reakciju.
U Jai Thai centru, hramu blagostanja i harmonije, koriste se sledeća masažna ulja: masažno ulje za oslobađanje od stresa, detoksikaciju, povećanje energije, ulja za oblikovanje tela i masažna ulja za smanjenje bolova. Možete odabrati i masažno ulje koje Vam se najviše dopada i cija Vam mirisna nota najvise odgovara.

Tajlandska bazicna masaza je drevna umetnost ocuvanja zdravlja tela. Uravnotezenjem energetskih tokova skeletne i misicne strukture, majstori tradicionalne tajlandske masaze postizu apsolutni relaksacijski ucinak. Taj ucinak mozda je najbolje interpretirao Arthur Lambert, osnivac i direktor ITM-a, najuglednijeg americkog naucnog instituta posvecenog ocuvanju zdravlja ljudskog tela: “Tajlandska masaza pomaze vracanju nasih optimalnih telesnih i psiholoskih performansi... Pomocu nje sticemo svest o vlastitoj neogranicenoj moci postojanja i zivljenja. „
Puna sesija tradicionalne tajlandske masaze ukljucuje ritmicki fizicki pritisak s najrazlicitijim izborom masaznih zahvata, neposrednog klasicnog masiranja kao i kiroprakticnog telesnog tretmana.

PRAVILA
• Kada ulazite u Jai Thai centar, morate isključiti zvono vašeg mobilnog telefona.
• Dođite u centar 10 minuta pre zakazanog termina za masažu ili drugog dogovorenog tretmana.
• U Jai Thai centru nije dozvoljeno pušenje niti unošenje alkoholnih pića.
• Usluge se ne preporučuju deci mlađoj od 14 godina.
• Ne donosite u Centar nikakve vredne stvari (na primer, nakit). Osoblje ne može biti odgovorno za njihov eventualni gubitak ili krađu.
Pogledaj i:

jai thai

,

masaza

,

opustanje

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Extreme Gym

Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa...

Plesom oko šipke protiv stresa

Studentima Kembridža ponuđeno je da nekoliko puta nedeljno pohađaju časove striptiza....

Jai Thai

Jai Thai centar koji predstavlja sponu sa kulturom Tajlanda nudi opustajuce tretmane u kojima cete uzivati, a koji pomazu i u...