Početna » Kuda? » U hotel »

Vila Forest

 
Vila Forest
U hotel | dodato 07.07.2010.
Detalji

Adresa: Majevička 2m, 11080 Zemun, Srbija
Tel.: +381 11 31 96 324; +381 11 31 96 325
E – mail: info@gh-forest.com
Web: www.gh-forest.com

 
 

Nalazi se na Bežanijskoj kosi, tačnije između Sportsko - rekreativnog centra "4 April" i Kliničko - bolničkog centra "Bežanijska kosa", a na putu za Dom penzionera u Zemunu.

Vila Forest raspolaže sa 18 soba i 6 apartmana, opremljenih modernim nameštajem, savremenim kupatilima i svim sadržajima prilagođenim standardima svetskog hotelijerstva.
Vila Forest, okružena prelepim travnjakom, parkom i zelenilom predstavlja nov ali već nezaobilazni sadržaj turističke ponude Beograda. Sastoji se od tri vile, u srednjoj je recepcija i uprava.

Udaljen je 7 km od Beograda i 7 km od Aerodroma "Nikola Tesla", u neposrednoj je blizini autoputa.

Vila Forest raspolaže sa 18 soba i 6 apartmana, opremljenih modernim nameštajem, savremenim kupatilima i svim sadržajima prilagođenim standardima svetskog hotelijerstva. Sve sobe i apartmani opremljeni su direktnom telefonskom linijom, satelitskom televizijom, klima uređajem, bežičnim internetom, mini barom i sefom.

Cene su prilagođene komforom i uslugama koje gostima pruža Vila Forest. U cenu je uračunat doručak, turistička taksa i osiguranje. Doručak je klasičan na principu bife stola, koji se servira u prijatnom ambijentu restorana.

Vila Forest poseduje salu za sastanke, seminare, predavanja i prezentaciju do 20 mesta koja je opremljena audio-vizuelnim uređajima i ostalom tehničkom podrskom. Gosti mogu koristiti hotelski fax, štampač, skener i fotokopir aparat.

Ceo kompleks je danonoćno pod video i fizičkim nadzorom ( uključujući i parking). Osoblje Vile Forest danonoćno diskretno i profesionalno brine i misli na svoje goste. Uglavnom oni koji jednom dođu, vraćaju se ponovo, pa čak i više puta.Pogledaj i:

hoteli

,

vila forest

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Moskva

Hotel Moskva je izgrađen 1906. godine i nalazi se u centru Beograda. Potpuno je rekonstruisan 1973. godine...

Terassa

Odavde se pruza predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vracarskog platoa, pa sve do centra grada. Vecito carlija vetr...

Forest Whitaker kao Louis Armstrong

Američki glumac Forest Whitaker pojaviće se kao Louis Armstrong u biografskom filmu pod nazivom "What a Wonderful World", k...