Početna » Kuda? » U hotel »

Niški cvet - Niš

 
Niški cvet - Niš
U hotel | dodato 04.05.2009.
Detalji

Adresa: Kej 29 novembra 2, 18000 Niš, Srbija
Tel: + 381 18 29 77 00
Fax: + 381 18 52 59 00
Web: www.niskicvet.com
E-mail: office@niskicvet.com

 
 

Pun sjaja, sa savremenim sobama, liftovima, savremenom kuhinjom i dobrom uslugom. Jedini je hotel u Nišu, a i u Srbiji u kome je totalno zabranjeno pušenje. Izgrađen je i pušten u rad 1. februara. 2007. godine.

Povoljna lokacija, gde se hotel nalazi, u miru i totalnoj tišini, daleko od gradske buke, čini ga jednim od najatraktivnijih hotela u Nišu.
Hotel Niški Cvet je u rangu hotela sa tri zvezdice. Nalazi se skoro u samom centru grada Niša, na samoj obali reke Nišave koja protiče kroz sam grad. Arhitektonski i tehnički se razlikuje od ostalih hotela grada Niša. To je savremeni hotel zapadnjačkog stila, fasada je u kombinaciji metala i stakla.

Povoljna lokacija, gde se hotel nalazi, u miru i totalnoj tišini, daleko od gradske buke, čini ga jednim od najatraktivnijih hotela u Nišu.

Hotel raspolaže sa 3 apartmana i 21. dvokrevetnom sobom sa francuskim ležajem. Sve sobe su klimatizovane, poseduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju, mini bar, internet konekciju i centralno grejanje. U sobe je moguće ući samo sa elektronskim karticama bez kojih ne bi mogu da se uključe razni uređaji pa čak ni osvetlenje, a po napustanju sobe sve se automatski isključuje.

Ceo hotel a i hotelski parking su danonoćno pod video i fizickim nadzorom. Na spratu hotela je izuzetni nacionalni restoran sa 60 mesta.

Usmenim i pismenim rezervacijama (mailom ili Faxom) gosti mogu da potvrde svoj dolazak do 18h, u protivnom ne može se garantovati za smeštaj u hotelu. Plaćanje je u dinarima gotovinski i kreditnim karticama.

Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel organizuje svečane ručkove i večere, koktele, prezentacije, poslovne sastanke, simpozijume i male proslave. U hotelu od poznatih gostiju su bili: Dačić, Mrkonjić, Čovic, svi danasnji politicari i japanski ministar inostranih poslova. Tu su odsedali i mnogi poznati strani i domaći pevači, glumci (Dragan Nikolić, Neda Arnerić), režiser Zdravko Šotra, vrhunski sportisti, poslovni ljudi, turisti, đacke ekskurzije i umetnici (Slikar Cile i Olja Ivanjicki).

U hotelu (u holu, hodnicima, restoranu i sobama) nalaze se umetničke slike koje u ovom prostoru izlaze Filip Moris. Ova Kompanija sve svoje skupove, prezentacije i proslave organizuje u ovom hotelu.



Pogledaj i:

hotel niski cvet

 
 
 

REPERTOAR

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Novak cafe & restaurant

Café restoran Novak, čiji je vlasnik naš poznati teniser Novak Đoković, otvoren je u novembru 2008. godine. Nalazi se u ...

Hotel Gymnas

U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog Fitness Centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune...

Pijani Norvežanin poplavio hotel

Vikend pijanka jednog norveškog turiste koji je umislio da je vatrogasac i gaseći „požar” poplavio hotel u Krakovu, za...