Početna » Kuda? » U hotel »

Niški cvet - Niš

 
Niški cvet - Niš
U hotel | dodato 04.05.2009.
Detalji

Adresa: Kej 29 novembra 2, 18000 Niš, Srbija
Tel: + 381 18 29 77 00
Fax: + 381 18 52 59 00
Web: www.niskicvet.com
E-mail: office@niskicvet.com

 
 

Pun sjaja, sa savremenim sobama, liftovima, savremenom kuhinjom i dobrom uslugom. Jedini je hotel u Nišu, a i u Srbiji u kome je totalno zabranjeno pušenje. Izgrađen je i pušten u rad 1. februara. 2007. godine.

Povoljna lokacija, gde se hotel nalazi, u miru i totalnoj tišini, daleko od gradske buke, čini ga jednim od najatraktivnijih hotela u Nišu.
Hotel Niški Cvet je u rangu hotela sa tri zvezdice. Nalazi se skoro u samom centru grada Niša, na samoj obali reke Nišave koja protiče kroz sam grad. Arhitektonski i tehnički se razlikuje od ostalih hotela grada Niša. To je savremeni hotel zapadnjačkog stila, fasada je u kombinaciji metala i stakla.

Povoljna lokacija, gde se hotel nalazi, u miru i totalnoj tišini, daleko od gradske buke, čini ga jednim od najatraktivnijih hotela u Nišu.

Hotel raspolaže sa 3 apartmana i 21. dvokrevetnom sobom sa francuskim ležajem. Sve sobe su klimatizovane, poseduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju, mini bar, internet konekciju i centralno grejanje. U sobe je moguće ući samo sa elektronskim karticama bez kojih ne bi mogu da se uključe razni uređaji pa čak ni osvetlenje, a po napustanju sobe sve se automatski isključuje.

Ceo hotel a i hotelski parking su danonoćno pod video i fizickim nadzorom. Na spratu hotela je izuzetni nacionalni restoran sa 60 mesta.

Usmenim i pismenim rezervacijama (mailom ili Faxom) gosti mogu da potvrde svoj dolazak do 18h, u protivnom ne može se garantovati za smeštaj u hotelu. Plaćanje je u dinarima gotovinski i kreditnim karticama.

Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel organizuje svečane ručkove i večere, koktele, prezentacije, poslovne sastanke, simpozijume i male proslave. U hotelu od poznatih gostiju su bili: Dačić, Mrkonjić, Čovic, svi danasnji politicari i japanski ministar inostranih poslova. Tu su odsedali i mnogi poznati strani i domaći pevači, glumci (Dragan Nikolić, Neda Arnerić), režiser Zdravko Šotra, vrhunski sportisti, poslovni ljudi, turisti, đacke ekskurzije i umetnici (Slikar Cile i Olja Ivanjicki).

U hotelu (u holu, hodnicima, restoranu i sobama) nalaze se umetničke slike koje u ovom prostoru izlaze Filip Moris. Ova Kompanija sve svoje skupove, prezentacije i proslave organizuje u ovom hotelu.Pogledaj i:

hotel niski cvet

 
 
 

REPERTOAR

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kikinda - Mokrin

Administrativni centar Severnog Banata, Kikinda, od Beograda je udaljen 130 kilometara. lako "duboko" u Banatu, Kikinda ima d...

Panorama Garni

U srcu Novog Sada, na raskrsnici glavnih puteva, nalazi se hotel Panorama. Hotel je izgrađen 2006 godine, a ime nosi po prel...

Tokio Hotel u Zagrebu

Nemačka tinejdžerska atrakcija sastav Tokio Hotel 28. marta 2010. godine gostovaće u Zagrebu gde će koncert održati u Za...