Početna » Kuda? » U hotel »

Hotel Ambasador - Niš

 
Hotel Ambasador - Niš
U hotel | dodato 04.05.2009.
Detalji

Adresa: Trg Kralja Milana bb, 18000 Niš, Srbija
Tel: + 381 18 50 18 00
Fax: + 381 18 50 57 07
Web: www.srbijaturist.com
Mail: prodaja@srbijaturist.com

 
 

Izgrađen je 1968 godine. Osim povoljne lokacije, gde se hotel nalazi, hotel ima izuzetnu ponudu, što ga čini jednim od najatraktivnijih hotela Niša.

Hotel raspolaže sa 200 dobro opremljenih soba, kapaciteta 147 ležaja, od kojih 39 jednokrevetnih, 99 dvokrevetnih i 8 apartmana.
Hotel Ambasador je u rangu hotela sa tri zvezdice. Nalazi u samom srcu grada Niša. Arhitektonski se stopio sa okolnim zgradama , a svojom visinom dominira nad samim gradom, a i po njemu je grad prepoznatljiv i čin simbol grada Niša.

Hotel raspolaže sa 200 dobro opremljenih soba, kapaciteta 147 ležaja, od kojih 39 jednokrevetnih, 99 dvokrevetnih i 8 apartmana. Sve sobe poseduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju i centralno grejanje. Apartmani i jednokrevetne sobe imaju klima uređaje, mini bar, internet konekciju i napomenutu kablovsku televiziju.

Na recepciji se nalazi hotelski sef za sve goste. U holu hotela se nalazi aperitiv bar i internet kafe, a ispred samog ulaza je velika letnja bašta koja svojim izgledom ukrašava i čini hotel lepšim i atraktivnijim. Takođe na spratu hotela je velika letnja terasa sa koje se pruža pogled na prelepi Trg Kralja Milana. U sastavu hotela su dva elitna restorana, dva salona za 27 i 20 ljudi, frizerski salon, veliki parking koji je obezbeđen fizički i video nadzorom.

U ponudi Hotela Ambasador su dva klimatizovana restorana i velika cvetna bašta u kojima možete uživati u specijalitetima strane i domaće kuhinje, velikom izboru domaćih i stranih vina i žestokih pića. Svakog dana se kuvaju razna gotova jela i jela po porudzbini, čuveni niski roštilj na ćumur, pečenja, riba i riblji specijaliteti, kao i kolači koji se mogu naći samo u ovim krajevima Srbije. Restoran radi od 5.30 do 23h.

U holu hotela nalazi se stalna izložbena postavka fotografija glumaca koji su odsedali u ovom hotelu i učestvovali na "Filmskim susretima" (festivalu filmskih ostvarenja koji se održava svake godine u Nišu skoro 40 godina). Bilo je preko 35.000 noćenja učesnika Filmskih susreta, a od poznatih gostiju su bili: Elizabet Tejlor, Ričard Barton, Franko Nero, Koraima Tores – Kasandra, Robert DeNiro i mnogi drugi strani i domaći glumci i filmski radnici. Od političara su bili Josip Broz Tito, Draža Marković, Petar Stambolić i svi današnji političari. Tu su odsedali i mnogi poznati strani i domaći pevači, vrhunski sportisti, poslovni ljudi, turisti i đacke ekskurzije.Pogledaj i:

hotel ambasador

 
 
 

REPERTOAR

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Novi Sad

Hotel Novi Sad je objekat kategorisan sa tri zvezdice, koji se nalazi u blizini železničke stanice i bukvalno preko puta au...

10. Međunarodni sajam obrazovanja!

10. Međunarodni sajam obrazovanja - EDUfair™ 2013 8. i 9. mart 2013 Hotel Metropol Beograd
...

Ozren - Niška Banja

Hotel Ozren se nalazi u Niškoj Banji i sastoji iz dva objekta: krilo A - Hotel Ozren i krilo B hotel Partizan. Hotel Ozren j...