Početna » Kuda? » U hotel »

Novi Sad

 
Novi Sad
U hotel | dodato 09.12.2008.
Detalji

Adresa: Bulevar Jaše Tomića 1, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel: +381 21 44 25 11
Web: www.hotelnovisad.co.yu
E-mail: hupns@neobee.net

 
 

Okružen je bulevarima kojim saobraćaju najvažnije autobuske linije u svim pravcima grada, prema centru, prema Novosadskom sajmu, sportskom i poslovnom centru Vojvodine (SPENS), prema Petrovaradinskoj tvrđavi i prema drugim gradskim destinacijama.

Hotel raspolaže sa 112 dobro opremljenih soba, kapaciteta 244 ležaja, od kojih 53 dvokrevetne, 20 trokrevetnih, 30 soba sa francuskim ležajem, 8 apartmana i jednim delux apartmanom.
Hotel Novi Sad je objekat kategorisan sa tri zvezdice, koji se nalazi u blizini železničke stanice i bukvalno preko puta autobuske stanice.

Ne samo po povoljna lokacija, već i izuzetne ponude koje pruža, čine ga jednim od najatraktivnijih hotela Novog Sada.
Hotel raspolaže sa 112 dobro opremljenih soba, kapaciteta 244 ležaja, od kojih 53 dvokrevetne, 20 trokrevetnih, 30 soba sa francuskim ležajem, 8 apartmana i jednim delux apartmanom.

Sve sobe poseduju kupatilo, telefon, kablovsku televiziju, klimu i centralno grejanje. Apartmani imaju i ADSL internet konekciju, Sef i mini bar, dok Delux apartman pored toga prima i posebne zahteve odabranih gostiju. U Ponudi hotela Novi Sad je i klimatizovani restoran sa 250 mesta u kojem možete uživati u specijalitetima strane i domaće kuhinje, kao i veliki izbor vina i koktela, letnjom baštom, svečanim salonom, aperitiv barom, salom za poslovne sastanke i seminare, casinom, diskotekom, menjačnicom i saunom. Hotel ima veliki parking koji je danonoćno pod video nadzorom. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dogo Canario Club Srbije

Nemojte da vas zavara izgled, jer veliko telo nosi u sebi i veliko srce ...

Geppetto

Hotel Geppetto je objekat izgrađen u tradicionalnom stilu u starom delu Zemuna. Ima veoma pogodnu lokaciju u neposrednoj bli...

Elite Model Look 2008

U beogradskom hotelu "Hyatt Regency" u subotu 13. septembra 2008. god. odrzan je izbor za "Elitovo" lice godine pod nazivom "...