Početna » Kuda? » U hotel »

Balkan

 
Balkan
U hotel | dodato 30.05.2008.
Detalji

Adresa: Prizrenska 2
Mesto: 11000 Beograd
Tel: +381 11 3636-000
Fax: +381 11 2687-581
Kategorija: 3 zvezdice (***)
E-mail: info@balkanhotel.net
Web: www.balkanhotel.net

 
 

Hotel “Balkan” je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi.

U neposrednoj je blizini Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, a na par koraka od Trga Republike, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije, stare boemske četvrti.
Predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja.

Raspolaže sa 5 apartmana, 5 polu-apartmana, 5 trokrevetnih soba, 43 dvokrevetne i 22 jednokrevetne sobe, restoranom, letnjom baštom, bilijar salom i aperitiv barom, kao i salom za seminare i prezentacije, menjacnicom i bankomatom.

Sve sobe poseduju TV, DVD player, mini bar, kafe aparat, telefon, sef kao i bežicnu internet konekciju.

U neposrednoj je blizini Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, a na par koraka od Trga Republike, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije, stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih ministarstava i ostalih relevantnih institucija važnih za poslovne ljude.

Uživajte u znamenitostima grada, kulturnim dogadanjima i atraktivnom noćnom provodu. Posle dugog dana (ili noći) sa uživanjem ćete se vratiti u ovaj otmeni hotel.

Udovoljite svim svojim čulima uz kulinarske majstorije u restoranu “ORIENT EXPRESS” koji se nalazi u sklopu hotela. Restoran nudi vrhunska nacionalna i svetska pića u aperitiv baru i letnjoj bašti.

Hotel takodje poseduje luksuzni mini bus sa 18 sedišta i vrši gratis transfere putnika od aerodroma do sajma i nazad u hotel. Udaljenost hotela od Beogradskog Sajma je 4 kilometara.

Cene: 1/1 - 75 eura, 1/2 -105 eura, 1/3-115 eura, PA - 125 eura, A - 140 eura.

Taksa: uključena u cenu

Doručak: kontinentalni, uključen u cenu

Kapaciteti: Bar-Restoran, VIP salon, konferencijska sala, room servis, parking, lift, usluge budjenja, menjačnica, bankomat Raiffeisen banke, bežični internet, kablovska, DVD uredjaji, mini bar, kafe aparat, telefon u svim sobama.

Hotel “Balkan” se uvek trudi da udovolji željama i najprobirljivijih gostiju.Pogledaj i:

terazije

,

stari grad

 
DEŠAVANJA


 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

B-LINK 2011

Svake godine, jedan Beogradski festival okuplja sve entuzijaste, tech freakove, internet aktiviste, geekove, marketinške gur...

Supernaut

Supernaut su formirani 1992. u Beogradu u postavi Srđan Đile Marković (vokal) i Miodrag Stojanović (ritam mašina). Sasta...

El gato

"El gato" (mackica), da li je mogao da dobije umiljatije ime? Ovo je caffe koji postoji od 2006. godine i vazno je da zapamti...