Početna » Kuda? » U hotel »

Royal Crown

 
Royal Crown
U hotel | dodato 12.09.2008.
Detalji

Adresa: Somborski Put 75, 24000 Subotica, Srbija
Tel: +381 24 53 36 66
Web. www.vitaroyal.rs
E - mail: info@vitaroyal.rs

 
 

Nalazi se u blizini centra Subotice i od najpoznatije građevine u centru grada, Gradske kuće udaljena je oko 800 metara.

Royal Crown raspolaže sa 19 soba, dva porodična i dva lux apartmana. Sve sobe sadrže moderno opremljena kupatila, klima uređaje, mini bar i plazma televizore sa kablovskim programima. Gosti Vile Royal Crown imaju i pristup brzom internetu.
Kategorisan sa 4 zvezdice, Vila Royal Crown spada u objekat prve kategorije i svoje usluge namenjuje pretežno poslovnim ljudima naviknutim na dinamičan i brz tempo života.

Royal Crown raspolaže sa 19 soba, dva porodična i dva lux apartmana. Sve sobe sadrže moderno opremljena kupatila, klima uređaje, mini bar i plazma televizore sa kablovskim programima. Gosti Vile Royal Crown imaju i pristup brzom internetu.

Prilikom opremanja Vile Royal Crown primenjeni su najsavremeniji standardi u cilju udobnog i kvalitetnog odmora. Nameštaj atraktivnog dizajna, konforni kreveti i hidromasažne kade odgovaraju modernom funkcionalnom konceptu Vile Royal Crown.

Prednost boravka u Vili Royal Crown svakako je mogućnost izbora madraca za spavanje i veličina kreveta, kako bi odmor gosta bio sto komforniji i prijatniji.

Royal Crown raspolaže poslovnom salom sa audio - vizuelnom opremom koja je pogodna za poslovne sastanke, prezentacije i seminare. U ponudi restorana Vile Royal Crown je švedski sto koji uključuje kompletni doručak, dijetalni, makrobiotički ili doručak po želji. Lobby Bar je mesto u kome se gosti mogu osvežiti i poručiti omiljeno piće po želji i pročitati svu dnevnu štampu.

Menadžeri i osoblje Vile Royal Crown rado će odgovoriti i udovoljiti na vaše zahteve i pružiti sve informacije za Udoban boravak u Vili i samom gradu Subotice. Vila raspolaže sa hotelskim sefom, parkingom sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Bogata i dobro razvijena mreža saobraćaja u Subotici omogućava brz i jednostavan dolazak do Vile Royal Crown.

Dobro nam došli u Vilu Royal Crown u tiho i mirno mesto za savršen odmor! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Google otvara kancelariju u Zagrebu

Google je najavio da će tokom juna otvoriti kancelariju u Zagrebu, čime će se poslovanje ove kompanije proširiti na regio...

Galleria

Hotel "Galleria" sa 4 zvezdice, nalazi se u strogom centru grada Subotica, povezan sa šetalištem. Od letovališta i jezera ...

“iPhone 4” kupilo 1,7 miliona ljudi

Američki proizvođač kompjutera Apple je za prva tri dana od puštanja u maloprodajnu mrežu prodao 1,7 miliona novih telef...