Početna » Kuda? » U hotel »

Vila Portokalo

 
Vila Portokalo
U hotel | dodato 16.07.2008.
Detalji

Adresa: Ugrinovačka 122, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 10 25 41
Fax: +381 11 210 72 41
Web: www.vilaportokalo.com
Direktor i vlasnik Zoran Petković

 
 

Ovaj po svemu tipičan Family hotel pleni svojom enterijerskom toplinom i harmonijom prirodnih materijala, od keramike, drveta do tekstila, znalački uklopljenih u duh i tradiciju gornje zemunske varoši.

Igra pastelnih tonova i kombinacija sa stalnom postavkom majstorskih umetničkih dela, koji prate svakog gosta počev od prijemnog hola pa i kroz sve ostale prostorije i spavaće sobe, pruža osećaj intime i topline.
Ovaj objekat je lociran u Zemunu na prometnoj i atraktivnoj lokaciji gornjeg grada, između stadiona FK Zemun i Partizanovog trening kampa.

Igra pastelnih tonova i kombinacija sa stalnom postavkom majstorskih umetničkih dela, koji prate svakog gosta počev od prijemnog hola pa i kroz sve ostale prostorije i spavaće sobe, pruža osećaj intime i topline. Čitav ambijent asocira na porodični dom čiji duh pojačava ljubaznost, kako vlasnika tako i zaposlenih ukućana čija je čvrsta vizija da ovaj family hotel uzdignu u sam vrh turističke ponude u ovoj kategoriji.

Vila Portokalo poseduje sedam +A soba sa kupatilom, tri dvokrevetne i četiri sa francuskim ležajima. U svakoj sobi gostu su na raspolaganju kablovska TV, Internet konekcija, mini bar i klima uređaj, koji su uključeni u cenu. Uz to svaki gost ima obezbeđen parking ispred glavnog ulaza ili u podzemnoj garaži.

Sama lokacija Vile Portokalo pruža laku i brzu komunikaciju sa svim delovima grada, kao i sa auto - putevima Beograd - Zagreb i Beograd - Novi Sad. U neposrednoj blizini postoje četiri autobuske linije za ključne delove grada.

Od Vile Portokalo za 10 minuta stize se do Aerodroma kao i do centra grada, a za 5 minuta do centra Zemuna i zemunskog Keja. Uz usluge prenoćišta u cenu je i uračunat i doručak u posebnom salonu. U ponudi su i topli i hladni napici, sokovi, žitarice, hladni naresci, topla jela i voće. Ceo objekat je pokriven video nazorom tako da je bezbednost na visini.

Cena sobe sa doruckom je od 6 840 dinara do 7 980 dinara, u zavisnosti od vrste soba, cena sobe za jednu osobu je od 5 225 dinara do 5 775 dinara, takođe u zavisnosti tipa sobe.

Dnevni boravak od 12h do 18h je 3 100 dinara. Deca do 2 godine u pratnji roditelja ne plaćaju prenoćište, a deca od 2 do 12 godina sa ležajem i hranom imaju popust 30%. Za grupe od 5 i vise gostiju, posebno se ugovara cena. Cena parking prostora u podzemnoj garaži je uračunata u cenu hotelskih usluga.Pogledaj i:

vila portokolo

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Terassa

Odavde se pruza predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vracarskog platoa, pa sve do centra grada. Vecito carlija vetr...

Večeras svečano otvaranje, sutra prvi partyji!

V.I.P. VILA: Večeras svečano otvaranje, sutra prvi partyji!...

Vila ETNA - Rudnik

Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistič...