Početna » Business » iTV »

iTV nedeljni program

 
iTV nedeljni program
iTV | dodato 30.10.2009.
Detalji

PONEDELJAK - Index-ovo radio pozorište (24h)
UTORAK - Movieland I deo (24h)
SREDA - Spot dana (24h)
ČETVRTAK - Movieland II deo (24h)
PETAK - Index-ovo radio pozorište (24h) Repriza
SUBOTA - Crtani film (24h)
NEDELJA - Baka Micina kuhinja (24h)

 
 

Najpopularniji internet portal zabavne sadržine na ovim prostorima www.kudazavikend.com posle 11 godina rada omogućio je da se TV reklame prikazuju na naslovnoj strani portala ispred naseg programa internet TV-a za taj dan.

U današnje vreme, televizijski spotovi su zbog astronomskih cena nedostižni za većinu firmi.
Šta je to internet TV portala KudaZaVikend.com?

KudaZaVikend.com internet TV je nov način promovisanja kompanija, proizvoda ili usluga u video formatu. Nove tehnologije omogućile su da se TV reklame emituju putem Interneta i samim tim se kompanije prezentuju našoj najvecoj ciljnoj grupi od 16 do 39 god.

Najpopularniji internet portal zabavne sadržine na ovim prostorima www.kudazavikend.com posle 11 godina rada omogućio je da se TV reklame prikazuju na naslovnoj strani portala ispred naseg programa internet TV-a za taj dan.

Kreiranje programa internet TV-a portala KudaZaVikend.com je jednostavno i veoma zabavno. Profesionalna iTV ekipa dolazi kod Vas (na željenu lokaciju), snima jedinstveni film, a Vi ste glavna zvezda! Pre snimanja provodite nekoliko minuta u pripremi sa našim profesionalnim iTV voditeljem koji će Vam objasniti ceo postupak rada. Razmislite šta želite da snimite i kroz kratak film pokažite svima šta nudite, vaše proizvode, vašu firmu, Vaš uspeh!
Vaša TV reklama se postavlja na naslovnu stranu portala KudaZaVikend.com u delu vidno oznacenim za internet TV. Posetioci treba samo da kliknu mišem na njega da bi videli Vašu firmu, proizvode ili usluge. Posetioci mogu bezbroj puta da puste video reportazu i pažljivo da je pogledaju.

Internet tehnologije napreduju neverovatnom brzinom i sve više kompanija se odlučuje za ovaj vid oglašavanja. Uporedo sa razvojem tehnologija, razvijaju se i firme, pa je pri velikoj konkurenciji veoma bitno obezbediti najbolji način oglašavanja. Najbolje mesto za oglašavanje je tamo gde Vas kupci vide i traže - u Vašoj ciljnoj grupi!

U današnje vreme, televizijski spotovi su zbog astronomskih cena nedostižni za većinu firmi. Sa druge strane, Internet je dostupan svima pa i najmanje preduzeće može imati svoju iTV reklamu. Ne postoji razlika u kvalitetu snimka, a uz minimalan budžet dobijate mogućnost da Vas vidi mnogo više ljudi nego na televiziji. Zar to nije super? Internet nema ograničenja u vremenu, trajanju i dostupnosti.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nataša Unković

Ćao, ja sam Nataša Unković ! Volim izlaske, dobre žurke, i uopšte - sva zanimljiva dešavanja u mom gradu - Beogradu ! N...