Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Amnesia

 
Amnesia
Nocni klubovi | dodato 11.12.2009.
Detalji

Adresa: Sutjeska 2 (Na SPENSu), 21000 Novi Sad
Tel.: +381 65 AMNESIA (2663742)

 
 

Prva stvar na koju pomislim kada neko spomene doticni klub je prostranost. Osim sto se izrazito istice svojom velicinom i kapacitetom, Amnesia vazi i za popularno okupljaliste ljubitelja narodne i zabavne muzike.

To je moderan klub novog doba, ne samo u okvirima aktuelnih trendova. Dosta paznje je posveceno svetlu i akustici, tako da unutrasnjost kluba neodoljivo podseca na diskoteke italijanske obale. Kao na filmu.

Uobicajno za klupski puls velegrada Vojvodine je da se igracice angazuju samo u specijalnim prilikama. Shodno tome, moglo bi se reci da je na Amneziji svako vece specijalno, jer njeni posetioci nimalo nisu uskraceni za ovaj vid zabave. Nemojte strahovati ni za vas novcanik jer, uprkos cinjenici da se program i prostor nalaze na jednom zavidnom nivou, cene pica ne odskacu od prosecnih cena u gradu.Pogledaj i:

amnesia

,

novi sad

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Frajle

Četiri ženska vokala i dve akustične gitare, kostimi, izuzetno poznavanje muzike i šarm u izobilju...
...

LTJ Bukem i MC Conrad

Čuveni britanski dvojac nastupiće 22. maja u klubu Amnesia u Novom Sadu......

Hotel Contact

Contact Hotel raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od 11 soba i 3 lux apartmana, poseduje parking rezervisan za goste, a nud...