Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Excalibur club

 
Excalibur club
ARHIVA
Nocni klubovi | dodato 28.10.2009.
Detalji

Adresa: Nemanjina 2, 26000 Pancevo
Telefon: +381 66 20-10-44 ili +381 13 311-558

 
 

Klub Excalibur se nalazi u centru Pančeva, Nemanjina 2, kod Glavne pošte, preko puta Maxi diskonta.

50% niže cene pića nego u Beogradu, Parking, DJ, go go igračice, živa muzika i velike zvezde estrade, odlična ventilacija, mirno i opusteno mesto.
Udaljen je svega 15min vožnje, 15km od Beograda. Excalibur je klub za koji se može reći da stvarno ima dušu što potvrđuje i sama činjenica da klub radi punih 19 godina. Kroz ovaj klub su prošle gotovo sve zvezde sa naših prostora( Lepa Brena, Aca Lukas,Željko Bebek, Dino Merlin, Dino Dvornik, Dzej, Željko Samardžić, Vlado Georgijev, Aco Pejović, Dženan Lončarević)... i mnogi drugi.

Excalibur je za ovu sezonu modernizovan i sa puno ukusa osvezen. Sastoji se iz 3 prostorije, klub prima do 700 posetilaca, poseduje 2 velika šanka i oko 200 sedecih mesta.Klub Excaibur je 2 puta proglašen za najposećenij i najotmeniji klub u staroj Jugoslaviji.Klub će i ove sezone nastaviti staru tradiciju, gostovaće sva značajnija imena domaće estrade i poznati bendovi.Klub će takođe predstavljati najluđe žurke na ovim prostorima( Fashion TV žurke ).

Klub poseduje vrhunsku ventilaciju, odlično osvetljenje i ozvučenje, moderan enterijer, i sto je jako bitno čak i do 50% niže cene pića nego u Beogradskim klubovima i splavovima.( Pogledati cenovnik ) U klubu se pušta muzika za svačiji ukus. Posetite nas, radimo svakog petka i subote.Bićete zadovoljni uz DJ=eve, bendove, gogo igračice i razne muzičke zvezde domaće estrade.

KAKO STIĆI?

1) Pređete Pančevacki most, ( obavezno zbog radara poštujte ograničenje brzine) vozi se pravo par kilometara, prođe se desetak semafora i na prvom izlazu skrenite desno. Pređite nadvožnjak , vozite 2 kilometra, posle se pređe i Tamiški most, ulazite u Pančevo, vozite pravo, na trećem semaforu skrenite desno , nastavite pravo , prođete još jedan semafor i skrenete u drugu ulicu levo i tu smo.

2) Ukoliko se odlučite za novi put: Ne isključujete se na prvom izlazu vec vozite pravo oko 5km, prođete benzinsku pumpu, ulazite u Pančevo i tada skrenete na drugom semaforu levo i samo nastavite pravo, prođete prvi semafor i prva ulica desno, tu smo.

POGODNOSTI EXCALIBURA: 50% niže cene pića nego u Beogradu, Parking, DJ, go go igračice, živa muzika i velike zvezde estrade, odlična ventilacija, mirno i opusteno mesto.

IZDVAJAMO : Čak i preko 50% niže cene nego u Beogradskim klubovima, moderan enterijer, velike muzičke zvezde, bezbedno mesto.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Blaywatch

Blaywatch disco water club je i ovog leta širom otvoren za žurke najrazličitijeg sadržaja!...