Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Plastic Light

 
Plastic Light
ARHIVA
Nocni klubovi | dodato 02.06.2007.
Detalji

Adresa: Savski kej bb (između Tramvajskog mosta i Gazele)
Telefon: 065.3900.390

 
 
Letnji klub,splav „Plastic Light“ ovog vikenda zatvara svoja vrata žurkama koje smo vam pripremili u petak, 24. i subotu, 25. septembra.
Turistička organizacija, „Jungle Tribe“ poznata i kao nasmejano pleme, u petak je spremila brojna nagradna putovanja na neverovatne destinacije i najluđe žurke na čitavom svetu. Potrebno je da po nagradni kupon dođete do 1 čas iza ponoći i možda baš vi dobijete free putovanje u Krakov u kojem ćete provesti Noć veštica na maskembalu „Halloween“. „Jungle Tribe“ i „Plastic“ nastavljaju u brzom ritmu zagrevanja za zimu, svi putnici „JungleTribe“ organizacije će imati priliku da degustiraju besplatnu rakiju kao uvod u još jednu nasmejanu noć i za funky novogodišnja putovanja.
Naime, „JungleTribe“ deli promo kartice na žurci sa kojima putnici dobijaju 10 eur popusta za evropske destinacije i  50
eur popusta za daleke destinacije, a otvorene su i prijave za putovanja  za samo 1000 din uz 10 eur popusta na trenutne cene.
Oni koji ne budu imali sreće i ne budu izvučeni za nagradno putovanje mogu dobiti utešnu nagradu. Naime, 20 ljudi će biti na spisku za sve strane DJ-eve u zimskom „Plasticu“ u toku narednesezone. Ko želi da čuje priče o Tajlandu, Indiji,
Kubi, Boliviji, Peru, Baliju i Kambodži neka se potrudi da na „Plasticu“ bude već od 22h – tada kreće prezentacija egzotičnih putovanja.
Ovo je ujedno i „Rakija“ žurka, a kao tema večeri je „Cirkus“. Atmosferu će svojim performansom upotpuniti „Alternacija“ iz Novog Sada. Rezident djevi: Mirko & Meex!

U subotu će nas Ike & Prema svečano ispratiti iz letnje sezone kluba najpopularnijom večeri u gradu Mainstream Pressure!
Tokom celog vikenda očekuje vas i promotivni “Red Bull Party Mix”. Uz dve vodke dobijate Red Bull za dž!
Zimska sezona i renovirani klub na uglu Takovske i Dalmatinske očekuju nas za koju nedelju, a koja imena biste voleli da vidite u novoj sezoni kluba Plastic /Mint – dojavite nam na wall-u grupe! 
http://www.facebook.com/group.php?gid=41549416153
Ko ima Twitternalog, neka nasprati: 
http://twitter.com/
ClubPlastic
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Grocku
Ovo je deo Projekta odobren od strane Sekretarijata za privredu grada Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bollywood (ex Ambis)

Malo ko je ranije mogao da pretpostavi da će Sajamski kej biti jedno od najposećenijih mesta što se noćnog provoda tiče....