Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Plastic Light

 
Plastic Light
ARHIVA
Nocni klubovi | dodato 02.06.2007.
Detalji

Adresa: Savski kej bb (između Tramvajskog mosta i Gazele)
Telefon: 065.3900.390

 
 
Letnji klub,splav „Plastic Light“ ovog vikenda zatvara svoja vrata žurkama koje smo vam pripremili u petak, 24. i subotu, 25. septembra.
Turistička organizacija, „Jungle Tribe“ poznata i kao nasmejano pleme, u petak je spremila brojna nagradna putovanja na neverovatne destinacije i najluđe žurke na čitavom svetu. Potrebno je da po nagradni kupon dođete do 1 čas iza ponoći i možda baš vi dobijete free putovanje u Krakov u kojem ćete provesti Noć veštica na maskembalu „Halloween“. „Jungle Tribe“ i „Plastic“ nastavljaju u brzom ritmu zagrevanja za zimu, svi putnici „JungleTribe“ organizacije će imati priliku da degustiraju besplatnu rakiju kao uvod u još jednu nasmejanu noć i za funky novogodišnja putovanja.
Naime, „JungleTribe“ deli promo kartice na žurci sa kojima putnici dobijaju 10 eur popusta za evropske destinacije i  50
eur popusta za daleke destinacije, a otvorene su i prijave za putovanja  za samo 1000 din uz 10 eur popusta na trenutne cene.
Oni koji ne budu imali sreće i ne budu izvučeni za nagradno putovanje mogu dobiti utešnu nagradu. Naime, 20 ljudi će biti na spisku za sve strane DJ-eve u zimskom „Plasticu“ u toku narednesezone. Ko želi da čuje priče o Tajlandu, Indiji,
Kubi, Boliviji, Peru, Baliju i Kambodži neka se potrudi da na „Plasticu“ bude već od 22h – tada kreće prezentacija egzotičnih putovanja.
Ovo je ujedno i „Rakija“ žurka, a kao tema večeri je „Cirkus“. Atmosferu će svojim performansom upotpuniti „Alternacija“ iz Novog Sada. Rezident djevi: Mirko & Meex!

U subotu će nas Ike & Prema svečano ispratiti iz letnje sezone kluba najpopularnijom večeri u gradu Mainstream Pressure!
Tokom celog vikenda očekuje vas i promotivni “Red Bull Party Mix”. Uz dve vodke dobijate Red Bull za dž!
Zimska sezona i renovirani klub na uglu Takovske i Dalmatinske očekuju nas za koju nedelju, a koja imena biste voleli da vidite u novoj sezoni kluba Plastic /Mint – dojavite nam na wall-u grupe! 
http://www.facebook.com/group.php?gid=41549416153
Ko ima Twitternalog, neka nasprati: 
http://twitter.com/
ClubPlastic
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Palilulski roman
Premijera predstave PALILULSKI ROMAN, po motivima drame „Iza Božjih leđa“ Branislava Nušića u režiji Egona Savina!...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Excalibur club

Klub Excalibur se nalazi u centru Pančeva, Nemanjina 2, kod Glavne pošte, preko puta Maxi diskonta. ...

Miss Moneypenny

Caffe-klub koji se nalazi na šetalištu Ade Ciganlije, na njenoj desnoj obali, otvoren je 2003. godine. Miss Moneypenny svoj...