Početna » Adresar » Nocni klubovi »

The Tube

 
The Tube
ARHIVA
Nocni klubovi | dodato 15.10.2009.
Detalji

Adresa: Simina 21
Telefon: 065 3 958 958

 
 

Očekivano, publiku čini urbana ekipa različitih generacija, izmedju 25 i 40, a atmosfera je opuštena od samog ulaska do najdaljih dubina izuzetno prostranog kluba.

Podijum za djuskanje prostire se celom dužinom kluba, a za odmor i osveženje tu su lounge separei, zavučeni sa strane u vidu malih "pećina".
Tube bi trebalo da popuni prazninu nastalu gašenjem ili promenom programske orijentacije kultnih okupljališta poštovalaca elektro zvuka iz druge polovine 90-ih. Očekivano, publiku čini urbana ekipa različitih generacija, izmedju 25 i 40, a atmosfera je opuštena od samog ulaska do najdaljih dubina izuzetno prostranog kluba.
Enterijer je uredjen elegantno-minimalistički, sa zidovima obloženim crnim somotom, koje osvetljavaju diskretne podne lampice. Podijum za djuskanje prostire se celom dužinom kluba, a za odmor i osveženje tu su lounge separei, zavučeni sa strane u vidu malih "pećina".
Za bolje funkcionisanje i veći komfor biće neophodno proširiti garderobu, ali i malo aktivirati kelnere, s obzirom na to da postoji samo jedan šank, lociran nedaleko od ulaza.


Pogledaj i:

Tube

,

klub

 
DEŠAVANJA
Tube slavi titulu Worl...
PET 24.12.2010 u 22:00
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Havana klub

U samom centru grada smešten je noćni klub "Havana", pravo mesto za poklonike latino, jazz, hip -hop , pop i rock zvuka....

Danguba

Da dangube postoje odvajkada, to smo svi znali, ali da postoji kao caffe „Danguba“, to neki znaju tek sada. Naime, otvore...

Klub Cinema

Not your daddy's club......