Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Plastic Flow

 
Plastic Flow
ARHIVA
Nocni klubovi | dodato 07.02.2008.
Detalji

REZERVACJE: 0646403956 I
NFO: 064 6403960, 064 6403951
info@club-plastic.com
Savski kej (Staro sajmište), Brodarska bb

 
 

PLASTIC FLOW ce raditi svih sedam dana u nedelji od 10h a s obzirom da je splav potpuno pokriven ni losi vremenski uslovi nece biti prepreka dobrom provodu.

Plastic Flow se nalazi na Savskom keju, i predstavlja nastavak tradicije postojanja kluba u kojem bez obzira na to koji je DJ u njemu, mozete ocekivati zabavu istog kvaliteta.
Ako najvise od svega volite da uzivate u setovima omiljenih disk dzokeja, na svezem vazduhu, pored reke, u samom srcu grada i posmatrate Beograd u svitanje, odmarate se u popodnevnim casovima uz kafu na reci, PLASTIC FLOW je vase novo omiljeno mesto. Rezidenti ce biti najpopularniji beogradski DJ-evi ove sezone. PLASTIC FLOW ce raditi svih sedam dana u nedelji od 10h a s obzirom da je splav potpuno pokriven ni losi vremenski uslovi nece biti prepreka dobrom provodu.

Na Vama je da odlucite da li cete se prosetati nekoliko minuta od najuzeg centra grada ili mozda doci automobilom i naci slobodno mesto na obezbedjenom parkingu.

Svakog cetvrtka: MKDSL
Svake subote na splavu Plastic Flow muziku će puštati Bad Brothers (Ike & Prema)
Subota: Mainstream pressurePogledaj i:

plastic

,

plastic flow

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

„Divastated“ žurka na Plastic Light-u

Marko Karadžić, državni sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava i Danko Runić, direktor Agencije za saradnju s...