Početna » Adresar » Nocni klubovi »

Miss Moneypenny

 
Miss Moneypenny
Nocni klubovi | dodato 17.10.2009.
Detalji

Adresa: Ada Ciganlija (Makiška strana), Lokal br. 4
Tel. +381 65 8 666 444
Radno vreme: od 08h do 05h
Web: http://www.clubmoneypenny.com/

 
 

Caffe-klub koji se nalazi na šetalištu Ade Ciganlije, na njenoj desnoj obali, otvoren je 2003. godine. Miss Moneypenny svoju punu energiju oslobađa početkom leta. Tada on živi i diše punim plućima.

Kada svetlosti ponestane, ovaj caffe se veoma brzo transformiše u letnji klub i neverovatnim svirkama i house ritmom goste zabavlja iz noći u dan.
Iako radi preko cele godine, leti možete uz svoju omiljenu kafu ili piće, ležati na ležaljkama koje su postavljene tik do vode i uživati u punom smislu te reči, a kada svetlosti ponestane, ovaj caffe se veoma brzo transformiše u letnji klub i neverovatnim svirkama i house ritmom goste zabavlja iz noći u dan.
Podeljen je u više celina, a deo iza je tzv skrivena bašta. Okružena je zelenilom i naročito privlačna zaljubljenima, ili onima koji traže mir.
Njegov enterijer čini drvo, pruće i opeka, što doprinosi utisku pomalo kaubojskog stila. Legenda kaže da je prvo postojao šank, onda su podignuti zidovi, zatim uređeni podovi, a onda mu je jedna mala ali vesela družina, sedeći tako i ispijajući svoja pića u sitne sate, nadenula ime „Miss moneypenny“, a da niko nikad nije saznao zašto.

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Nadeah Miranda u Beogradu

U okviru evropske turneje,nakon koncerata u Francuskoji, pevačica čuvenog sastava Nouvelle Vague - Nadeah Miranda posetiće...

Restoran moj

Restoran moj posluje od 2005. godine, a kao Kuća brze hrane na Adi postoji od 2008....

MISS Balkana 2009.

U organizaciji kompanije “Miss 1992”, protekle nedelje, 22. decembra održano je veliko finale izbora za najlepšu devojk...