Početna » Kuda? » Na film »

Premijera filma "Vuci me u pakao"

 
Detalji

 
 

Film nam stiže od reditelja Sema Raimia, do sada poznatog publici po režiji serijala filmova "Spajdermen" kao i kultnog horora iz osamdesetih – "The Evil Dead".

Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš, moleći za produženje bankarskog kredita.
Sa zadovoljstvom najavljujemo premijeru horor-trilera "Vuci me u pakao" ("Drag Me To Hell") u multiplesku Kolosej, 19. novembra 2009. godine.

Godine 2009. Sam Raimi vraća se hororu filmom "Vuci me u pakao", originalnoj priči o Kristin Braun (Alison Lohman, "Things We Lost in the Fire", "Matchstick Men"), ambicioznoj bankarskoj službenici iz Los Anđelesa sa šarmantnim dečkom, profesorom Klejom Daltonom (Justin Long, "Live Free or Die Hard", "He's Just Not That Into You").

Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš (Lorna Raver, "Freeway", "Walkout"), moleći za produženje bankarskog kredita.

Treba li Kristin da sledi vlastiti instinkt i učinini starici uslugu? Ili treba da joj odbije produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Džeksa (David Paymer, "In Good Company", "Alex & Emma") i tako se približiti stepenicu više unapređenju? Kristin odabere drugo, ostavljajući gospođu Ganuš bez doma.

Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Kristin, pretvarajući njen život u živu noćnu moru. Progonjena zlim duhom Kristin ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rama Jasa (Dileep Rao, "Avatar") kako bi svoju dušu spasila od večnog prokletstva.

Da bi spasio rastrojenu Krisitn, vidovnjak ju upućuje na divlji tretman kako bi poništio kletvu te je dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći - vidovnjakinji Šaun San Deni (Adriana Barraza, "Babel", "Amores Perros"). Kako se sile zla obrušavaju na nju, Kristin se mora suočiti sa nezamislivim: Koliko daleko je spremna otići da bi se rešila kletve? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Najava Nove sezone
Posle letnje pauze, Beogradsko dramsko pozorište otvara vrata svojoj publici već 22....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Otkazan koncert Tokio Hotel

Koncert sastava Tokio Hotel, koji je trebalo da se održi u Areni Beograd 29. marta, otkazan je zbog bolesti pevača benda. I...

Ana Stanić snimila spot u Njujorku

Pop pevačica Ana Stanić nedavno se vratila iz Njujorka, gde je snimila spot za novu pesmu "Ljubav do neba" sa albuma "Sudar...

Ljubav i drugi zločini domaća premijera

Film reditelja Stefana Arsenijevića, "Ljubav i drugi zločini", posle uspešnog učešća na festivalima u Bugarskoj, Austri...