Početna » Kuda? » Na film »

Premijera filma "Vuci me u pakao"

 
Detalji

 
 

Film nam stiže od reditelja Sema Raimia, do sada poznatog publici po režiji serijala filmova "Spajdermen" kao i kultnog horora iz osamdesetih – "The Evil Dead".

Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš, moleći za produženje bankarskog kredita.
Sa zadovoljstvom najavljujemo premijeru horor-trilera "Vuci me u pakao" ("Drag Me To Hell") u multiplesku Kolosej, 19. novembra 2009. godine.

Godine 2009. Sam Raimi vraća se hororu filmom "Vuci me u pakao", originalnoj priči o Kristin Braun (Alison Lohman, "Things We Lost in the Fire", "Matchstick Men"), ambicioznoj bankarskoj službenici iz Los Anđelesa sa šarmantnim dečkom, profesorom Klejom Daltonom (Justin Long, "Live Free or Die Hard", "He's Just Not That Into You").

Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš (Lorna Raver, "Freeway", "Walkout"), moleći za produženje bankarskog kredita.

Treba li Kristin da sledi vlastiti instinkt i učinini starici uslugu? Ili treba da joj odbije produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Džeksa (David Paymer, "In Good Company", "Alex & Emma") i tako se približiti stepenicu više unapređenju? Kristin odabere drugo, ostavljajući gospođu Ganuš bez doma.

Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Kristin, pretvarajući njen život u živu noćnu moru. Progonjena zlim duhom Kristin ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rama Jasa (Dileep Rao, "Avatar") kako bi svoju dušu spasila od večnog prokletstva.

Da bi spasio rastrojenu Krisitn, vidovnjak ju upućuje na divlji tretman kako bi poništio kletvu te je dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći - vidovnjakinji Šaun San Deni (Adriana Barraza, "Babel", "Amores Perros"). Kako se sile zla obrušavaju na nju, Kristin se mora suočiti sa nezamislivim: Koliko daleko je spremna otići da bi se rešila kletve? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Poslednji rok - PREMIJERA
Karijere, uspeh, veze, položaj u društvu ne mogu da budu određujući, ako je čovek izgubio nit pokolenja, ako je zaboravio svoje korene....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Preminula glumica Fara Foset

Američka glumica Fara Foset (Farrah Fawcett) preminula je u 62. godini života, potvrdio je njen portparol. Glumica je premi...

"Paranormalna aktivnost" u bioskopima

Film "Paranormalna aktivnost" će početi da se prikazuje samo u bioskopima Ster Cinemas i Kolosej, od petka, 27. novembra....

Novi album Sade

Sastav Sade će u 2010. godini objaviti svoje novo studijsko izdanje, saopštio je Sony records....