Početna » Kuda? » Na film »

Taktika

 
Taktika
ARHIVA
Na film | dodato 20.05.2008.
Detalji

Naslov originala: Game plan
Režija: Andy Fickman
Uloge: Dwayne Johnson, Madison Pettis, Kyra Sedgwick, Roselyn Sanchez
Žanr: Komedija

 
 

Dvejn "Rok" Džonson treba da upozna svog najvećeg partnera - a visok je samo 1,20m...

U urenbesnoj i emotivnoj priči, baš kada najmanje očekuje, Džoa će sa nogu oboriti najteži izazov koji nije mogao ni da zamisli - osmogodišnja devojčica!
Jedinstvena pojava na ekranu u kombinaciji sa neporecivim šarmom i humorom na sopstveni račun, ustoličio se kao vodeći glumac i jedan najnovijih vladalaca filmske komedije upravo sa ulogom superzvezde kvoterbeka Džoa Kingmena u Diznijevom filmu Taktika.
Džo je, naravno, poznat kao jedan od najžešćih igrača koji su se ikada pojavili na terenu. Obdaren neverovatnom snagom i pokretljivošću, poznat je po tome što može da podnese bilo koji udarac, ma koliko silovit bio. I baš kada najmanje očekuje, Džoa će oboriti sa nogu najteži izazov koji nije mogao ni da zamisli: osmogodišnja devojčica. U urenbesnoj i emotivnoj priči, Rok dobija priliku da pokaže svoju neočekivano smešnu, a da ne pominjemo očinsku, stranu svoje ličnosti pomešanu sa scenama dinamičnog sporta kao što je ragbi. On je junak od kog biste ponajmanje očekivali da se u svemu tome snađe i postane sjajni novi tata.Pogledaj i:

bioskop

,

taktika

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

San zimske noći

Ova dirljiva priča govori o Lazaru, čoveku koji se posle deset godina provedenih u zatvoru......

Medeni mesec

Pratimo sudbinu jednog srpskog i albanskog mladog para, koji odlučuju da napuste domovinu i odu u......